search
ΔΕΥΤΕΡΑ 20.05.2024 09:17
MENU CLOSE

Βίκυ Πρωτογεράκη για δίκη Φιλιππίδη: «Από όσα άκουσα δεν υπήρξε ούτε βιασμός ούτε απόπειρα» (Video)

21.12.2022 11:54
protogeraki-new

Για το περιεχόμενο της κατάθεσής της στη δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη μίλησε η Βίκυ Πρωτογεράκη, επισημαίνοντας ότι τα λεγόμενά της αλλοιώθηκαν και παρερμηνεύτηκαν.

Αναφερόμενη στις καταγγέλουσες, η ηθοποιός και νομικός τόνισε ότι το συμπέρασμα που έβγαλε η ίδια από όσα άκουσε στο δικαστήριο είναι ότι ο Πέτρος Φιλιππίδης είχε άλλου είδους σχέση με τα άτομα αυτά και ότι στην πραγματικότητα δεν υπήρξε ούτε βιασμός, ούτε απόπειρα.

«Γνωρίζω 30 χρόνια τον Πέτρο Φιλιππίδη, ήταν ένας άνθρωπος δοτικός. Από αυτά που άκουσα χθες, ως μάρτυρας, φάνηκε ότι είχε κάποια άλλη είδους σχέση με τα άτομα αυτά και ότι στην πραγματικότητα δεν υπήρξε ούτε βιασμός, ούτε απόπειρα. Αν περίμεναν κάτι από τον Πέτρο που δεν μπορούσε να τους το δώσει, ενδεχομένως και γι’ αυτό το λόγο είχαν ενδώσει κάπου, αυτό δεν τους άρεσε και είχε σαν αποτέλεσμα να γίνει όλο αυτό», είπε αρχικά η Βίκυ Πρωτογεράκη, ενώ μιλώντας για τη φράση ότι «90% των ανδρών ηθοποιών στο θέατρο επιδεικνύει το μόριό του», τόνισε:

«Έχει παρερμηνευθεί και έχει αλλοιωθεί. Εγώ είπα στο δικαστήριο ότι επειδή υπάρχει μια ελευθεριότητα στην επικοινωνία μεταξύ μας που είναι φυσική λόγω της φύσης της δουλειάς.

Είπα λοιπόν ότι μια άλφα συμπεριφορά, δηλαδή ένα φιλί ή μια χειρονομία μπορούσε να παρεξηγηθεί με αυτά τα δεδομένα και να ποινικοποιηθεί και να βρεθούν άνθρωποι κατηγορούμενοι το 90% των ανθρώπων.

Με αυτή τη λογική δηλαδή, αν ποινικοποιήσουμε συμπεριφορές. Έχω γίνει έξαλλη με αυτό, ήμουν έτοιμη να καταθέσω μηνύσεις σήμερα. Εγώ θα πάρω τα πρακτικά και θα φανεί η αλήθεια, ότι δεν ειπώθηκε ποτέ κάτι τέτοιο».

Διαβάστε επίσης:

Ρούλα Πισπιρίγκου: Αίτημα εξαίρεσης της ανακρίτριας υπέβαλε ο Κούγιας

Καιρός: Κάτω από -7 η ελάχιστη θερμοκρασία σήμερα το πρωί σε Νευροκόπι και Βυτίνα 

Κρήτη: Βιαστικό… μωρό γεννήθηκε καθ’ οδόν για το νοσοκομείο!

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 20.05.2024 09:15