search
ΤΡΙΤΗ 14.05.2024 15:03
MENU CLOSE

Δανάη Μπάρκα για Madwalk 2022: «Πώς γίνεται η μόδα να μου κλείνει το παράθυρο; Δεν θα σοβαρευτούμε ποτέ» (Video)

23.12.2022 14:18
mparka-madwalk-new

Τα «MadWalk 2022», σχολίασε η Δανάη Μπάρκα μέσα από την εκπομπή της στο Mega.

Η παρουσιάστρια τόνισε ότι ευελπιστούσε το φετινό πρόγραμμα να ήταν διαφορετικό, ωστόσο, ένιωσε πως για ακόμη μια φορά δεν ταυτίστηκε σε ό,τι αφορά στη μόδα και τα πρότυπα ομορφιάς.

«Άκουσα χθες στο MadWalk όλους τους ανθρώπους που είπαν 420 φορές τη λέξη αυτοπεποίθηση, εκατομμύρια φορές τη λέξη στερεότυπα. Έβλεπα ένα show 2-3 ώρες και βλέπω ένα κορίτσι plus size στην αρχή κάπου, μετά άλλο ένα κορίτσι να περνάει κάποια στιγμή και να εξαφανίζεται. Ακόμη και σε ένα act που το προλόγισαν ότι αγαπάει το plus size άρχισαν να βγαίνουν μοντέλα με τις τέλειες αναλογίες» είπε αρχικά και πρόσθεσε:

«Με ποιον τρόπο πας να πατήσεις όλα τα στερεότυπα και με ποιον τρόπο θέλεις να καλλιεργήσεις την αυτοπεποίθηση όταν λες στον μισό πληθυσμό μιας χώρας ότι ξέρεις τι; Λάμψη και ομορφιά είναι μόνο αυτό. Είναι ωραία να φαίνεται η κλείδα σου, τα πόδια σου. Που είναι συγκλονιστικό, έβλεπα κορίτσια καλλονές και τις θαύμαζα. Δεν ταυτίστηκα με άνθρωπο. Με έκανε να πω ότι δεν θα σοβαρευτούμε ποτέ. Από τη μία λέμε πάμε να δώσουμε αυτοπεποίθηση και από την άλλη αν δεν ταυτιστούμε όλοι, πώς θα αποκτήσουμε αυτοπεποίθηση. Σε έναν κόσμο που τα κορίτσια περνούν δύσκολα με bullying, καταθλίψεις. Όλα παίζουν ρόλο».

Τέλος η Δανάη Μπάρκα συμπλήρωσε: «Δεν μου αρκεί η βιομηχανία της μόδας να λέει ότι πατάει τα στερεότυπα, αλλά να το δείξει. Δεν υπάρχει μόνο το πρότυπο που έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε στην πασαρέλα. Πώς γίνεται η μόδα να μου κλείνει το παράθυρο; Πίστευα ότι φέτος θα το αλλάξουν. Θα δω και γεμάτα και petite κορίτσια. Δεν το είδα».

Διαβάστε επίσης:

«Λύγισε» η Φαίη Σκορδά – Η ευχή της μικρής Φενίνας που δεν τα κατάφερε στο Make A Wish (Video)

«Αυτή η νύχτα μένει»: Γιορτινό το κλίμα στα γυρίσματα – Οι ζεϊμπεκιές Στάνκογλου και Μπισμπίκη (Video)

Γωγώ Τσαμπά: Η εξάρτηση από το αλκοόλ και η σχέση με θαυμαστή της (video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 14.05.2024 15:00