search
ΤΕΤΑΡΤΗ 15.05.2024 00:02
MENU CLOSE

Κάμερον Ντίαζ: Επιστρέφει στον κινηματογράφο μετά από 8 χρόνια – Οι πρώτες εικόνες (Video)

24.12.2022 10:58
kameron-ntiaz-new (2)

Η Κάμερον Ντίαζ επιστρέφει στον κινηματογράφο οκτώ χρόνια μετά την τελευταία ταινία και τέσσερα χρόνια ύστερα από τις δηλώσεις της περί συνταξιοδότησης από τη μεγάλη οθόνη,

Η 50χρονη ηθοποιός επανέρχεται με μία νέα ταινία και οι πρώτες εικόνες της μεγάλης κινηματογραφικής της επιστροφής είναι γεγονός!

Η Ντίαζ απαθανατίστηκε τυλιγμένη με ένα κόκκινο σάλι, έχοντας στο πλευρό της τον επί χρόνια φίλο και συμπρωταγωνιστής της Τζέιμι Φοξ και τη Γκλεν Κλόουζ, η οποία επίσης συμμετέχει στην ταινία.

Όπως έχει γίνει γνωστό η Ντίαζ θα πρωταγωνιστήσει στην επερχόμενη κωμική ταινία δράσης «Back in Action» σε σκηνοθεσία του Σεθ Γκόρντον και σε σενάριο του δημιουργού των Neighbors, Μπρένταν Ο’μπράιαν.

Η ταινία θα προβληθεί στο Netflix, ενώ εικόνες των γυρισμάτων, κάνουν το γύρο του διαδικτύου.

Σε αυτές βλέπουμε ένα ασθενοφόρο σε μια αποκλεισμένη περιοχή, ενώ η Κάμερον Ντίαζ και ο Τζέιμι Φοξ φαίνεται να κρατούν από το χέρι, δύο μικρά παιδιά ένα αγόρι και ένα κορίτσι.

Παρά το γεγονός ότι η Κάμερον Ντίαζ δεν έχει υποδυθεί κάποιον ρόλο από το 2014 στη μουσική παραγωγή «Annie», είχε παραδεχτεί πως κάποια πράγματα έχουν παραμείνει στη μνήμη της: «Νιώθω και νευρική και ενθουσιασμένη. Υπάρχει κατά κάποιον τρόπο η μνήμη, το έκανα για κάποιον καιρό και σαν διαδικασία, μου έχει μείνει. Αλλά τώρα είναι λίγο διαφορετικά» δήλωσε η Κάμερον, ενώ αναφερόμενη στον συμπρωταγωνιστή και φίλο της, Τζέιμι Φοξ τόνισε:

«Έχω κάνει επίσης, άλλες δύο ταινίες με τον Τζέιμι Φοξ, γεγονός που είναι εκπληκτικό. Η τελευταία που έκανα ήταν μαζί του και η πρώτη ταινία της επιστροφής, επίσης μαζί του. Είναι υπέροχος. Είναι τόσο εύκολο να δουλέψεις μαζί του, είναι επαγγελματίας και πολύ ταλαντούχος. Και το να μπορέσω να δουλέψω μαζί του ξανά θα είναι πολύ διασκεδαστικό».

Το 2018, η ηθοποιός είχε ανακοινώσει ότι εγκαταλείπει την υποκριτική με σκοπό να αφιερώσει περισσότερο χρόνο στον εαυτό της και τον 43χρονο σύζυγό της, Μπέντζι Μάντεν.

Διαβάστε επίσης:

Μπραντ Πιτ: Η σοβαρή ασθένεια από την οποία πάσχει, οι τεράστιες δωρεές και τα άγνωστα επαγγέλματα πριν την υποκριτική (Videos)

Ελισάβετ Κωνσταντινίδου: «Το μεγαλύτερο αγαθό είναι η αυτοκυριαρχία – Να μην μπαίνεις στην τρέλα ή στον θυμό του άλλου» (Video)

Λιάγκας για Μπιμπίλα: «Αν υπάρχει ένας ευνοημένος του metoo στην Ελλάδα, είναι αυτός» (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 15.05.2024 00:01