search
ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 19:39
MENU CLOSE

L’ Equipe: Αυτή είναι η καλύτερη ενδεκάδα του 2022

24.12.2022 18:03
empape_new

Τρεις Γάλλοι ποδοσφαιριστές, βρίσκονται στην καλύτερη ενδεκάδα, που προέκυψε μετά από ψηφοφορία, που οργάνωσε η γαλλική εφημερίδα «L’ Equipe».

Πρόκειται για τον Τεό Ερναντέζ, τον Νταγιότ Ουπαμεκανό και τον Κιλιάν Μπαπέ, με τον Ερλινγκ Χάαλαντ, να «συνοδεύει» τον νεαρό Γάλλο στην «γραμμή κρούσης», στον σχηματισμό 4-4-2.

Ο Τιμπό Κουρτουά συγκέντρωσε το 33% των ψήφων, για την θέση του τερματοφύλακα και άφησε πίσω του, τον Μαροκινό, Γιασίν Μπουνού (15%) και τους Γάλλους, Μάικ Μενιάν (12%) και Ούγκο Γιορίς (11%), ενώ με 10%, ακολούθησαν οι Ντομινίκ Λιβάκοβιτς και Εμιλιάνο Μαρτίνες.

Οι επιλογές για τις πτέρυγες στην άμυνα, ήταν ο Ασράφ Χακίμι (53%) (έναντι 23% του Κάιλ Γουόκερ) για την δεξιά πλευρά, ενώ ο Τεό Ερναντέζ (52%) δεν απειλήθηκε από τον Νούνο Μέντες (13%) για το αριστερό άκρο. Στους κεντρικούς αμυντικούς επικράτησαν μετά από «μάχη», ο Ουπαμεκανό (16%) και ο Γιόσκο Γκβάρντιολ (14%).

Για την μεσαία γραμμή, ο Λούκα Μόντριτς (26%) βρέθηκε στην κορυφή των προτιμήσεων, ακολουθούμενος από τον Τζουντ Μπέλιγχαμ (12%), ενώ στους μεσοεπιθετικούς, ο παγκόσμιος πρωταθλητής Λιονέλ Μέσι (33%) και ο πρωταθλητής Αγγλίας, Κέβιν Ντε Μπρόινε, συγκέντρωσαν την προτίμηση των συμμετασχόντων.

Τέλος, για την επίθεση, επιλέχθηκαν ο Κιλιάν Μπαπέ με το εντυπωσιακό ποσοστό του 40%, ενώ ο Νορβηγός άσος της Μάντσεστερ Σίτι, προτιμήθηκε από το 29% των ψηφοφόρων.

Διαβάστε επίσης:

Θλίψη στη Formula 1: «Έφυγε» ο Φίλιπ Στράιφ

Πελέ: Η συγκινητική φωτογραφία της κόρης του από το νοσοκομείο – «Άλλη μια νύχτα μαζί» (Photo)

Euroleague: Βαριά ήττα στην Πόλη ο Παναθηναϊκός – Έχασε με 88-69 από την Εφές

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 19:38