ΠΕΜΠΤΗ 31.07.2025 22:59
MENU CLOSE

Παραμονή Χριστουγέννων: Σε street πάρτι μετατράπηκε η Θεσσαλονίκη - Σουβλάκια, μουσική και χορός παντού (Videos)

24.12.2022 16:47

Σε ένα τεράστιο πάρτι έχει μετατραπεί η Θεσσαλονίκη την παραμονή των Χριστουγέννων. Οι πολίτες της συμπρωτεύουσας ξέρουν να περνούν καλά, κι για αυτό από νωρίς το μεσημέρι έχει στηθεί ένα μεγάλο γλέντι με το παραδοσιακό σουβλάκι, ζεστό κρασί και δυνατή μουσική.

Οι ψησταριές απλώθηκαν στην οδό Βασιλέως Ηρακλείου και έχουν πάρει φωτιά, με τον κόσμο να προσπαθεί να βρει έστω ένα σταντ να κάτσει, καθώς έχει κατακλύσει τον δρόμο μέχρι και τα λουλουδάδικα.

Το γιορτινό και χαρούμενο σκηνικό συμπλήρωνουν πλανόδιοι μουσικοί που σκόρπισαν χαμόγελα με τις μελωδίες τους. Μια χαλαρή, εορταστική ατμόσφαιρα, όπως μόνο στη Θεσσαλονίκη ξέρουν.

Διαβάστε επίσης:

Πού θα κάνουν Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά οι Έλληνες: Ποιες περιοχές είναι «sold out»

Ίλιον: Απολογούνται οι έξι ανήλικοι για τον ομαδικό βιασμό του 15χρονου – Το χρονικό της φρίκης

Αργίες 2023: Αυτά είναι τα τριήμερα του νέου έτους

ΠΕΜΠΤΗ 31.07.2025 22:48
Exit mobile version