search
ΤΡΙΤΗ 14.05.2024 00:53
MENU CLOSE

16χρονος Ρομά στη Θεσσαλονίκη: Κόντρα Λύτρα-Κούγια με αφορμή την υπόθεση – «Δεν έχω ανάγκη από δημοσιότητα»

27.12.2022 16:45
litras_new

Θέση στις δηλώσεις του Αλέξη Κούγια, πήρε ο Απόστολος Λύτρας, καθώς φαίνεται πώς υπάρχει κόντρα ανάμεσα στους δύο δικηγόρους με αφορμή την υπόθεση της Θεσσαλονίκης.

Ο κ. Λύτρας είχε αναφέρει την ύπαρξη βίντεο από τη στιγμή που ο αστυνομικός πυροβόλησε στο κεφάλι τον 16χρονο Κώστα Φραγκούλη, κάτι που προκάλεσε την αντίδραση του κατηγορούμενου, ο οποίος θα κινηθεί νομικά εναντίον του δικηγόρου.

Ο Αλέξης Κούγιας, που έχει αναλάβει την υπεράσπιση του 34χρονου αστυνομικού, ο οποίος πυροβόλησε και σκότωσε τον 16χρονο Ρομά στη Θεσσαλονίκη, σε ανακοίνωσή του αναφέρει πως θα καταθέσει μήνυση στον Απόστολο Λύτρα εκ μέρους του πελάτη του.

«Σήμερα έλαβα εντολή από τον 34χρονο εντολέα μου να μηνύσω τον συγκεκριμένο δικηγόρο και να καταθέσω αγωγή εις βάρος του γι’ αυτή την ψευδή και συκοφαντική είδηση, αφού κανένα τέτοιο βίντεο δεν υπάρχει στη δικογραφία» αναφέρει ο Αλέξης Κούγιας.

Με τη σειρά του, ο Απόστολος Λύτρας τονίζει στη δήλωσή του ότι δεν έχει ανάγκη από δημοσιότητα και αφήνει αιχμές για τη Ρούλα Πισπιρίγκου, της οποίας την υπόθεση είχε αναλάβει ο ίδιος, πριν από τον Αλέξη Κούγια. 

Αναλυτικά ο Απόστολος Λύτρας αναφέρει:

«Πληροφορήθηκα την ανακοίνωση του κυρίου Κούγια. Καταρχάς θέλω να του επισημάνω, που προφανώς το γνωρίζει, ότι ο κύριος Θεόδωρος Γιάνναρος ήταν αυτός που πρότεινε στον κ. Δασκαλάκη να έρθει σε επαφή μαζί μου και να αναλάβω την υπόθεση τους, όπως και πράγματι έγινε. Αυτό άλλωστε το έχει δηλώσει ο κύριος Γιάνναρος κατ’ επανάληψη και δημοσίως. Να τον ενημερώσω δε, ότι όταν χειριζόμουν την υπόθεση, παρουσία και άλλων, η κατηγορούμενη που τώρα εκπροσωπεί, μας ανέφερε ότι ο κύριος Κούγιας την πήρε τηλέφωνο και της ζητούσε να την αναλάβει. Μπορεί, λοιπόν, ο κύριος Κούγιας να ρωτήσει την πελάτισσα του αν κάτι τέτοιο συνέβη, καθώς και τι αυτή έλεγε σε εκείνο το στάδιο για τον νυν συνήγορο της. Περαιτέρω να του επισημάνω, κάτι που επίσης γνωρίζει, ότι δεν έχω ανάγκη από δημοσιότητα. Όσον αφορά στην υπόθεση του άτυχου Ρομα, ευτυχως αυτή την φορά δεν είπε ότι ήταν «θέλημα θεού». Ο κύριος Κούγιας είναι ένας δικηγόρος που σέβομαι και επαγγελματικά και λόγω ηλικίας, αλλά θα πρέπει να στέκεται στο ύψος του».

Διαβάστε επίσης:

Θεσσαλονίκη: ΙΧ παρέσυρε και σκότωσε 36χρονο στην περιφερειακή οδό

Όλυμπος: Βίντεο-ντοκουμέντο από την ανάσυρση του 41χρονου που βρέθηκε νεκρός σε χαράδρα

Θεσσαλονίκη: Ποινική δίωξη για βιασμό ασκήθηκε σε βάρος του 17χρονου

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 14.05.2024 00:50