search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.05.2024 22:08
MENU CLOSE

Σταμάτης Κραουνάκης: «Όταν έγραψα το “Αυτή η νύχτα μένει” έκλαψα πολύ» (Videos)

27.12.2022 00:03
Stamatis Kraounakis_new

Ο Σταμάτης Κραουνάκης έδωσε συνέντευξη σε εκπομπή της ΕΡΤ μιλώντας για τους μεγάλους σταθμούς και τα πρόσωπα της καριέρας του, ενώ ερμήνευσε και μερικές από τις επιτυχίες του.

«Είναι ωραίο να ταπεινώνεσαι με την Τέχνη σου», εξομολογήθηκε ο συνθέτης, στιχουργός και τραγουδιστής, μιλώντας στην εκπομπή «Στούντιο 4».

Ο γνωστός μουσικοσυνθέτης μίλησε για τους μεγάλους κραδασμούς που αισθάνεται στην ψυχή, όταν συνειδητοποιεί ότι αυτό που έχει γράψει θα τον ξεπεράσει. «Όταν έγραψα το “Αυτή η νύχτα μένει” ήξερα ότι θα με ξεπεράσει σαν βίος, θα ζήσει πιο πολύ από μένα κι αυτό ίσως με κλόνισε κι έκλαψα πολύ».

«Στους γάμους χορεύουν το “Όταν έχω εσένα”» ανέφερε ακόμα, μιλώντας για τα τραγούδια του που τον έχουν σημαδέψει.

«Δε λέω φέτος το “Μαμά γερνάω” στο “Άλσος”, νιώθω λαϊκός περφόρμερ» αποκάλυψε ακόμα, μιλώντας για το πρόγραμμα που παρουσιάζει αυτή την περίοδο.

«Το τραγούδι που θα με συνοδεύει για πάντα δεν το έχω γράψει ακόμα» αποκάλυψε ο ίδιος, ενώ για την Βίκη Μοσχολιού είπε, «είχα γράψει 50 τραγούδια για να διαλέξει. Ήμουν θαυμαστής της και ξεκίνησα μαζί της στο τραγούδι», λέγοντας ότι όταν ξεκίνησε την καριέρα του, άρεσε πρώτα στους λαϊκούς δημιουργούς και τραγουδιστές.

«Η Λίνα Νικολακοπούλου είναι για μένα “Λ” κεφαλαίο» είπε, ενώ πρόσθεσε:

«Η Ελεονώρα Ζουγανέλη ήταν σφιγμένη μαζί μου στην αρχή. Στην Κατερίνα Στανίση είδα μια γυναίκα που εκπροσωπούσε 5 εκατομμύρια γυναίκες».

Ο ίδιος είπε χαρακτηριστικά: «Έκλεισα τα 68, γεννήθηκα κατά λάθος Χριστούγεννα, 8 μηνών (…) Αυτό που δεν πεθαίνει με τίποτα, είναι η Ελπίδα».

Για την επιλογή του να ζει μόνος, εξομολογήθηκε: «Είμαι μόνος. Δεν έχω να δώσω λογαριασμό και αυτό είναι μια αυτονομία».

«Έχω περάσει και δυστυχισμένες γιορτές» είπε, αναφερόμενος μεταξύ άλλων, στους μεγάλους έρωτες και την οικονομική καταστροφή του πατέρα του. «Έχω υποσχεθεί να μην ξαναπεράσω δυστυχισμένη Πρωτοχρονιά» είπε, ενώ μίλησε και για τη μεγάλη σημασία που έχει ο «τόπος» για τον ίδιο: «Εμένα αυτός ο τόπος, ο τόπος μας αυτός ο άγιος, ο τόσο κακομεταχειρισμένος, μου έχει σηκώσει πολύ ψηλά τον πήχη».

Διαβάστε επίσης:

Φωτεινή Βελεσιώτου για τραπ: «Αίσχος στίχοι, με προσβάλλει αυτή η μουσική»

Άννα Φόνσου: «Φοβάμαι μήπως είμαι το επόμενο θύμα του Χάρου»

Δέσποινα Βανδή: Η φωτογραφία με την κόρη της, Μελίνα, μέσα από το καμαρίνι (Photo)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.05.2024 22:07