search
ΚΥΡΙΑΚΗ 12.05.2024 23:09
MENU CLOSE

Ζελένσκι: Το 2023 θα είναι η χρονιά της νίκης μας

31.12.2022 23:27
zelenskyy

Το 2023 θα είναι η χρονιά της «νίκης» στον πόλεμο κατά της Ρωσίας, είπε στο πρωτοχρονιάτικο μήνυμά του ο πρόεδρος της Ουκρανίας Βολοντίμιρ Ζελένσκι.

«Λαχταράτε για πίστη και ελπίδα; Αυτές βρίσκονται στις (ουκρανικές) ένοπλες δυνάμεις εδώ και πολύ καιρό (…) Λαχταράτε για φως; Αυτό βρίσκεται μέσα σε όλους μας, ακόμα και όταν δεν υπάρχει ηλεκτρικό ρεύμα», η παροχή του οποίου έχει διαταραχθεί σοβαρά από τους μαζικούς ρωσικούς βομβαρδισμούς, είπε στο Telegram ο Ζελένσκι.

«Καλή χρονιά! Η χρονιά της νίκης μας», κατέληξε, καλώντας τους συμπατριώτες του να «δουλέψουν», να «αγωνιστούν» και «βοηθήσουν ο ένας τον άλλον».

Στο δικό του βιντεοσκοπημένο πρωτοχρονιάτικο μήνυμά του νωρίτερα σήμερα ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν είπε ότι η χώρα του δεν θα υποκύψει ποτέ στις προσπάθειες της Δύσης να χρησιμοποιήσει την Ουκρανία ως μέσο για να καταστρέψει τη Ρωσία και ότι η χώρα του μάχεται στην Ουκρανία για να προστατεύσει την «πατρίδα» και για να διασφαλίσει την «αληθινή ανεξαρτησία» για τον λαό της.

Διαβάστε επίσης:

Τραγωδία τα ανοιχτά του Λιβάνου: Πνίγηκαν μετανάστες μετά από ανατροπή σκάφους – 232 διασώθηκαν

Τουρκία: «Δωράκι» Ερντογάν στους βιομηχάνους – Ανακοίνωσε μειώσεις σε φυσικό αέριο και ηλεκτρική ενέργεια

Διεθνές Συμβούλιο Αεροδρομίων Ευρώπης: «Αδικαιολόγητοι» οι έλεγχοι σε επιβάτες από την Κίνα 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 12.05.2024 23:02