search
ΠΕΜΠΤΗ 16.05.2024 13:13
MENU CLOSE

Δράμα: Προφυλακιστέος ο 36χρονος που κατηγορείται για βιασμό του γιου της συντρόφου του (Video)

02.01.2023 19:17
viasmos

Προφυλακιστέος κρίθηκε ο 36χρονος που κατηγορείται για τον βιασμό του γιου της συντρόφου του στη Δράμα.

Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται η ΕΡΤ, ο 36χρονος που συνελήφθη στη Δράμα με την κατηγορία του κατ’ εξακολούθηση βιασμού του ανήλικου γιου της συντρόφου του και της απόπειρας βιασμού ενός άλλου αγοριού.

Η μητέρα του αγοριού μίλησε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» στο Star και σημείωσε ότι το παιδί δεν της ανέφερε κάτι και δεν παραπονέθηκε για τη συμπεριφορά και τις πράξεις του 36χρονου συντρόφου της.

«Για τον φίλο του γιου μου δεν ξέρω, δεν άκουσα τίποτα, εγώ κοιμόμουν. Αλλά για το παιδί μου ό,τι είναι να γίνει θα αναφερθεί στον ανακριτή αν χρειαστεί και στον εισαγγελέα. Εδώ και πόσες ημέρες φωνάζω λέγοντας “να μου πει την αλήθεια, το τι συμβαίνει”. Δεν μου είπε κάτι», είπε η μητέρα του 15χρονου.

Συνεχίζοντας, επισήμανε: «Αν το έκανε, υπάρχει Δικαιοσύνη. Εμένα το παιδί δεν μου αναφέρθηκε σε κάτι τέτοιο. Δεν μου είπε, “ξέρεις κάτι μαμά; Ο κύριος αυτός με κακοποίησε σεξουαλικά, ή πήγε να το κάνει”. Ούτε μου είχε παραπονεθεί ποτέ, ούτε είχα δει κάποια συμπεριφορά άσχημη. Ούτε εγώ ούτε ο πατέρας του κατηγορούμενου, ούτε οι δικοί μου άνθρωποι από τη δικιά μου την πλευρά».

Διαβάστε επίσης:

Ελλείψεις φαρμάκων – Ένωση Φαρμακοβιομηχανιών: 42 ελληνικά εργοστάσια παραγωγής λειτουργούν νυχθημερόν

Εθνικός Οργανισμός Μεταμοσχεύσεων για 17χρονο: Δεν ετέθη ποτέ θέμα δωρεάς των οργάνων του

Βέροια: Δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση στη μητέρα του βρέφους – «Δεν σκότωσα το παιδί μου» (videos)



google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 16.05.2024 13:11