search
ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 20:27
MENU CLOSE

Βάνα Μπάρμπα: «Δεν θέλω να με βλέπουν τώρα που έχω μεγαλώσει – Ένα κοντινό πλάνο στο λαιμό που έχει πέσει, θα με ενοχλούσε» (Video)

03.01.2023 12:53
vana-mparmpa-new (2)

Για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε στην καριέρα της αλλά και για τον λόγο που δεν θα ήθελε να επιστρέψει στην τηλεόραση μίλησε η Βάνα Μπάρμπα.

Σε συνέντευξή της στον Άρη Καβατζίκη, η ηθοποιός τόνισε ότι πολλοί ήταν αυτοί που προσπάθησαν να ακυρώσουν το ταλέντο της επειδή ήταν όμορφη, ενώ δεν θα επιθυμούσε να συμμετέχει σε κάποιο τηλεοπτικό προϊόν και πολύ περισσότερο να βλέπει κοντινά πλάνα της.

Η ίδια, πάντως, δηλώνει έτοιμη να παίξει ακόμα και στην Επίδαυρο ώστε να διαπιστώσει και η ίδια πράγματι μπορεί να σταθεί σε μια παράσταση τόσο υψηλών απαιτήσεων.

«Με είχαν κάνει να έχω την ενοχή ότι επεδή είαμι όμορφη δεν είμαι καλή ηθοποιός. Δε θα ήθελα να παίζω στην τηλεόραση. Δεν θέλω να με βλέπουν τώρα που έχω μεγαλώσει. Δεν θέλω να βλέπω αυτά τα πλάνα που ο λαιμός έχει πέσει κάτω…Θέλω να παραμένω αξιοπρεπής. Ένα κοντινό σε εμένα στο λαιμό μου θα με άφηνε εκτεθειμένη» ανέφερε μεταξλυ άλλων.

Διαβάστε επίσης:

Βασίλειος Κωστέτσος: Κατεβαίνει υποψήφιος βουλευτής στις εκλογές (Video)\

Survivor All Star: Αναχώρησαν για τον Άγιο Δομίνικο οι 26 παίκτες (Video)

Τζερεμι Ρένερ: Στην εντατική ο ηθοποιός – Θα υποβληθεί και σε δεύτερο χειρουργείο

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 20:24