search
ΔΕΥΤΕΡΑ 13.05.2024 11:04
MENU CLOSE

Ηλίας Μαμαλάκης: «Άρπαξα ένα μικρόβιο, μου δημιούργησε ένα σηπτικό σοκ και σταμάτησαν να δουλεύουν οι νεφροί» (Video)

04.01.2023 20:46
mamalakis_new

Ο Ηλίας Μαμαλάκης μίλησε για τη σοβαρή περιπέτεια της υγείας του και εξήγησε τι ακριβώς ήταν αυτό που τον οδήγησε στην εντατική.

Ο γνωστός σεφ στις 15 Νοεμβρίου, νοσηλεύτηκε σε νοσοκομείο της Κύπρου και μάλιστα εισήχθη στη MEΘ. Όπως έγινε γνωστό έπαθε μία τροφική δηλητηρίαση, η οποία του προκάλεσε έντονα συμπτώματα.

Μιλώντας σε εκπομπή του Star, αποκάλυψε: «Πέρασα πολύ δύσκολη περίπτωση. Άρπαξα ένα μικρόβιο, το οποίο με ταλαιπώρησε πολύ, αλλά τώρα είμαι μάχιμος. Μου δημιούργησε ένα σηπτικό σοκ και σταμάτησαν να δουλεύουν οι νεφροί. Η πίεση έπεσε πάρα πολύ χαμηλά και με οδήγησαν αμέσως στην εντατική. Αυτό με έσωσε. Αν δεν με πήγαιναν στα επείγοντα, πιθανόν να μην ζούσα τώρα».

Στη συνέχεια ο σεφ σημείωσε για τη σύζυγό του με την οποία είναι δέκα χρόνια μαζί: «Συμπλέουμε και λατρεύει τα εγγόνια της και τα εγγόνια μου. Εγώ είμαι λίγο πιο απομακρυσμένος, είναι στη φάση που είναι μωράκια. Ιδιαίτερα με τον μικρό Ηλία είμαστε σε άριστη σχέση».

Διαβάστε επίσης:

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Οι πρώτες ώρες με το μωρό της – Το όνομα που θα του δώσει

Τριαντάφυλλος για Survivor All Star: «Δεν πρόκειται να μπω ούτε με 20.000 ευρώ την εβδομάδα» (Video)

Ο Τζόνι Ντεπ «έρχεται» ως βασιλιάς Λουδοβίκος XV (Photos)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 13.05.2024 11:04