search
ΤΕΤΑΡΤΗ 15.05.2024 08:52
MENU CLOSE

Άκης Πετρετζίκης: Η μεγάλη επιστροφή στο Masterchef

05.01.2023 10:05
masterchef new

Yπήρξε ο πρώτος νικητής του τηλεπαιχνιδιού και ο πιο επιτυχημένος. Θεωρείται ως ένας απο τους πιο αγαπητούς σεφ της Ελλάδας. Δεν θα ήταν υπερβολή εαν λέγαμε ότι οι συνταγές του βρίσκουν… εφαρμογή στα περισσότερα ελληνικά σπίτια.

Έχει εκπομπές στην τηλεόραση, εστιατόρια, sites, κανάλι στου youtube, σειρά έτοιμων φαγητών στο μεγαλύτερο σούπερ μάρκετ της Ελλάδας – στο ΑΒ -, δικό του περιοδικό, σειρά βιβλίων. Ο Ακης Πετρετζίκης – για αυτόν πρόκειται – ετοιμάζεται να επιστρέψει στον… τόπο του εγκλήματος. Εκεί απ΄όπου ξεκινησαν όλα. Στο MasterChef.

Ο δημοφιλής σεφ συστήθηκε στο ελληνικό κοινό μέσω του διαγωνισμού μαγειρικής το 2010, όταν τότε προβαλλόταν μέσω της συχνότητας του Mega. Στο τέλος του πρώτου κύκλου αναδείχθηκε και μεγάλος νικητής, σε έναν συναρπαστικό τελικό.

Σύμφωνα με την εκπομπή του Μega «Πάμε Δανάη!», ο σεφ θα κάνει την εμφάνισή του ως guest σε κάποια από τα επεισόδια του νέου κύκλου. Η πρεμιέρα του MasterChef στην τηλεόραση του Star θα κάνει πρεμιέρα στις 16 Ιανουαρίου.

Διαβάστε επίσης

Αλλάζει το πρόγραμμα του Open τα Σαββατοκύριακα

Κοντά στο My Style Rocks η Ηλιάνα Παπαγεωργίου

Γιώργος Παπαδάκης: Ξανά εκτός εκπομπής – Γιατί απουσίαζε από το «Καλημέρα Ελλάδα»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 15.05.2024 08:50