search
ΔΕΥΤΕΡΑ 10.06.2024 14:05
MENU CLOSE

Κρεμάει τα παπούτσια του μπάσκετ ο Νίκος Παππάς για τον Δήμο της Αθήνας με τη στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ;

09.01.2023 13:53
pappas_new

Αν και ο ΣΥΡΙΖΑ βρίσκεται σε τροχιά οριστικοποίησης και ανακοινώσεων των ψηφοδελτίων για τις επικείμενες εθνικές εκλογές, τα τελευταία εικοσιτετράωρα η ονοματολογία αφορά κεντρική υποψηφιότητα για τις προσεχείς αυτοδιοικητικές εκλογές που θα γίνουν τον ερχόμενο Οκτώβριο.

Σύμφωνα με δημοσίευμα μέσου κοντά στον ΣΥΡΙΖΑ (ieidiseis.gr), σε συζητήσεις για κάθοδο στον μεγαλύτερο Δήμο της χώρας, τον Δήμο της Αθήνας βρίσκεται η Κουμουνδούρου με γνωστό «διεθνή» μπασκετμπολίστα, αναφορά με την οποία φωτογραφίζεται ο εν ενεργεία παίκτης του Παναθηναϊκού, Νίκος Παππάς. Ο γνωστός μπασκετμπολίστας φέρεται πολύ κοντά στο να πει το «ναι».

Μέχρι στιγμής ωστόσο δεν υπάρχει συμφωνία, αλλά μόνο συζητήσεις. Πάντως από την Κουμουνδούρου δεν επιβεβαιώνουν τις συζητήσεις, αλλά ούτε τις διαψεύδουν.

Υπενθυμίζεται ότι πριν αναχωρήσει για την Βραζιλία και στον απόηχο των αιφνιδιαστικών ανακοινώσεων για τις μεταγραφές ΑδαμοπούλουΜπακαδήμα αλλά και του ονόματος της Πόπης Τσαπανίδου για τη θέση της εκπροσώπου Τύπου, ο Αλέξης Τσίπρας, άφηνε να εννοηθεί ότι έρχονται περισσότερες εκπλήξεις.

Αν τελικώς, η συμφωνία κλείσει και Τσίπρας – Παππάς δώσουν τα χέρια τότε ο ΣΥΡΙΖΑ ξεκινά τη μάχη των αυτοδιοικητικών με μια «υποσχόμενη» κεντρική υποψηφιότητα, καθώς ο Νίκος Παππάς

· ως παίκτης του Παναθηναϊκού «κοντράρει» με αξιώσεις τον Κώστα Μπακογιάννη στο κοινό της Α’ Αθήνας που είναι ουσιαστικά το εκλογικό κοινό του Δήμου Αθηναίων

· Είναι μεν αγαπητός στον αριστερό κοινό λόγω και των κοινωνικών του δράσεων και του αριστερού προφίλ του (η αλήθεια είναι πως μέχρι στιγμής δημόσια εξέφραζε στήριξη προς το ΚΚΕ), ωστόσο είναι συμπαθής σε ένα πολύ ευρύτερο κοινό.

· Ικανοποιεί τα κριτήρια του ΣΥΡΙΖΑ για υποψηφιότητες με εμβέλεια πολύ πέραν των ορίων του κόμματος και ταυτόχρονα με κοινωνικό ρόλο, με καταγεγραμμένη ευαισθησία για τα κοινωνικά προβλήματα που και ο μεγαλύτερος δήμος της χώρας αντιμετωπίζει.

Όλα αυτά βέβαια θα τύχουν «αξιοποίησης» εφόσον όπως είπαμε η συμφωνία κλείσει…

Διαβάστε επίσης:

Οικονόμου για Παναγιώτη Τζένο: Ο αιφνίδιος θάνατός του μας έχει συγκλονίσει

ΣΥΡΙΖΑ: Τι ισχύει για την υποψηφιότητα του Νίκου Βουρλιώτη στις βουλευτικές εκλογές

ΠΑΣΟΚ: Τι συμβαίνει με τον Ανδρέα Σπυρόπουλο – Η δήλωση που «εκνεύρισε» πολλούς

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 10.06.2024 14:04