search
ΔΕΥΤΕΡΑ 06.05.2024 11:47
MENU CLOSE

Τζόυς Ευείδη: «Δεν έχω σύντροφο, είμαι ορκισμένη γεροντοκόρη» (Video)

13.01.2023 12:13
tzoys-eyeidi-new (3)

Για την παράσταση όπου συμμετέχει αυτή την περίοδο μίλησε η Τζόυς Ευείδη, δηλώνοντας χαρούμενη που βρίσκεται σε μια τόσο καλή δουλειά και με έναν θίασο με τον οποίο έχει άριστη συνεργασία.

Ωστόσο, η ηθοποιός αναφέρθηκε στη συνέχεια στην προσωπική της ζωή, χαρακτηρίζοντας τον εαυτό της «ορκισμένη γεροντοκόρη», καθώς δεν έχει κάποιον σύντροφο στη ζωή της.

«Με αυτό το έργο, με αυτό το θέατρο, με αυτό τον θίασο είμαι πολύ χαρούμενη, καθώς μου έλειψε πάρα πολύ η δουλειά με τον κορωνοϊό. Το φλουρί μου όμως δεν είναι τα σκυλιά και τα γατιά, ούτε σύντροφο έχω επίσης, είμαι ορκισμένη γεροντοκόρη. Το ξέρετε ήδη, αν όχι, είμαι γεροντοκόρη, το μαθαίνετε μόλις και το φλουρί μου είναι αυτή η παράσταση. Το είχα πολύ μεγάλο καημό να είμαι σε ένα έργο που αγαπώ τόσο πολύ και σε έναν θίασο που έχω τόσο καλή συνεργασία» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Διαβάστε επίσης:

Ιωάννα Τούνη: Πήρε εξιτήριο από το μαιευτήριο – Το πρώτο βίντεο μετά τη γέννηση του γιου της (Video)

Survivor All Star – Spoiler: Ποιοι νέοι παίκτες θα μπουν άμεσα στο παιχνίδι (Photos)

Θοδωρής Αθερίδης: «Χαίρομαι πάρα πολύ για την επιστροφή του Κιμούλη στο θέατρο» (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 06.05.2024 11:47