search
ΤΡΙΤΗ 21.05.2024 13:40
MENU CLOSE

Τριαντάφυλλος για Κωνσταντίνο Βασάλο: «Έχει πάρει ντόπα» (Video)

14.01.2023 14:28
J2US-TRIANTAFYLLOS-JAMES

Με τον Κωνσταντίνο Βασάλο τα έβαλε για μια ακόμη φορά ο Τριαντάφυλλος.

Ο τραγουδιστής μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Open Weekend» για όσους του λείπουν από το Survivor All Star, ενώ σχολίασε το χαρακτηρισμό Μπάρτζη για τον Καραγκούνια ως Τριαντάφυλλο Νο 2.

«Τελικά δεν ξέρεις ποιος σε αγαπά κι ότι έζησα εκεί πέρα έγινε κι εδώ. Όταν μιλάς με ένα φίλο μέρα παρά μέρα, στέλνεις καρδούλες, φίλε σε αγαπώ, είμαι δίπλα σου ό,τι χρειαστείς και μετά γίνεται αυτό, ε δεν απογοητεύεσαι ρε φίλε; Τώρα το μόνο που μένει να δω είναι να πει κάτι κακό ο Σάκης για εμένα. Παναγία μου ο Σάκαρός μου ποτέ» ανέφερε ο Τριαντάφυλλος για τον Νίκο Μπάρτζη.

Για τον Κωνσταντίνο Βασάλο σημείωσε: «Μα δεν μιλά ο Κωνσταντίνος, θέλει κέρμα για να μιλήσει. Ήταν ένας πανελίστας από το Survivor και δεν το εκμεταλλεύτηκε ποτέ να γίνει παρουσιαστής, που θα μπορούσε. Και στο πάνελ που ήταν, ήταν συνέχεια έτσι και μόλις του έβαζαν κέρμα, άνοιγε το στόμα. Μόνο με κέρμα λειτουργούσε, οπότε τι να του πεις».

Όσον αφορά στην πρόσφατη δήλωση του Ανδρέα Ματθαιακάκη, ο οποίος σημείωσε σε ανάρτησή του στο Ιnstagram ότι οι παίκτες έχουν πάρει αναβολικά, ο Τριαντάφυλλος είπε: «Κάτι διάβασα για αιματολογικές. Δεν θέλω να θεωρηθεί κακία, αλλά επειδή ξέρω από γυμναστική κι έχω κάνει βάρη 90 κιλά κι από εκεί που φουσκώνει, πάλι γραμμώνεις και πας να ξαναφουσκώσεις και καλά. Ο Βασάλος έχει πάρει ντόπα και κάποιοι άλλοι 2-3 παίκτες. Φιλάκια».

Διαβάστε επίσης:

Ιωάννα Τούνη: Δείχνει το σώμα της μετά τον τοκετό – «Μετά από 20 ώρες κάναμε καισαρική» (Videos)

Ιωάννα Μπέλλα: «Έχω κάνει μια επέμβαση στο στήθος, δεν μπαινοβγαίνω στα χειρουργεία»

Τιτίκα Στασινοπούλου για Φιλιππίδη: «Ο καημένος ο Πέτρος “αυτοκτόνησε” από το ψώνιο του»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 21.05.2024 13:39