search
ΣΑΒΒΑΤΟ 11.05.2024 15:09
MENU CLOSE

Τέως Βασιλιάς Κωνσταντίνος: Τα παιδιά και τα εγγόνια του θα σηκώσουν το φέρετρο – Στην τελική ευθεία οι προετοιμασίες (Video)

15.01.2023 10:17
Troxaia_new

Στην τελική ευθεία έχουν μπει οι προετοιμασίες για την κηδεία του τέως Βασιλιά Κωνσταντίνου, η οποία θα πραγματοποιηθεί αύριο, Δευτέρα 16 Ιανουαρίου.

Οι αδελφές του τέως Βασιλιά, Σοφία και Ειρήνη, η σύζυγός του, Άννα Μαρία, τα παιδιά και τα εγγόνια τους πήγαν το Σάββατο στο Α’ Νεκροταφείο όπου τελέστηκε τρισάγιο στη μνήμη του.

Στα πλάνα του STAR φαίνονται τα παιδιά και τα εγγόνια του τέως Βασιλιά Κωνσταντίνου να κρατούν στους ώμους τους το φέρετρό του. Στο βίντεο διακρίνονται οι γιοι του, Παύλος και Νικόλαος, και τα παιδιά του Παύλου.

Σύμφωνα με πληροφορίες ήταν επιθυμία της οικογένειας να κουβαλήσουν το φέρετρο και τη Δευτέρα, μετά το τέλος της Εξοδίου Ακολουθίας που θα πραγματοποιηθεί στις 12 το μεσημέρι στη Μητρόπολη Αθηνών.

Μάλιστα ο Παύλος θα εκφωνήσει και επικήδειο, όπως και κάποιο από τα μέλη της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής.

Στην κηδεία του τέως Βασιλιά Κωνσταντίνου θα χοροστατήσει ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος, ενώ την κυβέρνηση θα εκπροσωπήσουν ο αντιπρόεδρος, Παναγιώτης Πικραμμένος και η υπουργός Πολιτισμού, Λίνα Μενδώνη.

Στο μεταξύ επί ποδός θα βρίσκονται 1.000 αστυνομικοί, ενώ συνολικά τα μέτρα ασφαλείας θα είναι δρακόντεια λόγω και της άφιξης υψηλών προσκεκλημένων, η οποία έχει αρχίσει και θα συνεχιστεί έως και τη Δευτέρα το πρωί. Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά στη Μητρόπολη θα παρευρεθούν αυστηρά 176 άτομα. Η ταφή του τέως βασιλιά θα πραγματοποιηθεί στο Τατόι, όπου η μετάβαση θα γίνει με βαν και αυτοκίνητα.

Διαβάστε επίσης:

Περού: Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης η πρωτεύουσα Λίμα και άλλες περιοχές

Πόλεμος στην Ουκρανία: Στους 18 αυξήθηκε ο αριθμός των νεκρών στο Ντνίπρο – Η Βρετανία θα στείλει τεθωρακισμένα

Νεπάλ: Συνετρίβη αεροσκάφος με 72 επιβαίνοντες – Έχουν εντοπιστεί 16 νεκροί

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 11.05.2024 15:06