search
ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 19:57
MENU CLOSE

Λιάγκας προς Τσίπρα: «Πήρες τη λαμπερή Πόπη Τσαπανίδου και την έκανες σαν να είναι σε περιφερειακό κανάλι» (Video)

17.01.2023 13:11
liagas popi new

Συμβουλές αποφάσισε να… δώσει ο Γιώργος Λιάγκας στον – φίλο του, όπως αναφέρει – Αλέξη Τσίπρα σχετικά με την εικόνα της Πόπης Τσαπανίδου ως νέας εκπροσώπου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο γνωστός  δημοσιογράφος μέσα από την εκπομπή του στον ΑΝΤ1 λοιπόν, έκανε γνωστό ότι έχει αντιρρήσεις για τον φωτισμό, το στήσιμο, το μακιγιάζ στα στούντιο της Κουμουνδούρου. «Αδικούν την Πόπη», όπως είπε.     

«Η Πόπη Τσαπανίδου είναι μια όμορφη γυναίκα και παίζει και αυτό ρόλο, μην ποινικοποιούμε την ομορφιά» ανέφερε ειδικότερα ο Γιώργος Λιάγκας. 

«Να κάνω μία παρατήρηση στον φίλο μου τον Τσίπρα. Πήραν έναν άνθρωπο, ο κόσμος είχε συνηθίσει να τη βλέπει καλοβαμμένη και καλοφωτισμένη σε ένα δελτίο ειδήσεων. Τη βάλατε τώρα εκεί σε ένα πλατό, στούντιο ιδιότυπο στην Κουμουνδούρου να κάνει ανακοινώσεις. Είναι αφώτιστη και κακώς μακιγιαρισμένη, γυαλίζει. Άρα, λοιπόν, η εικόνα η προηγούμενη, την οποία αυτή αγοράσατε, με την εικόνα τώρα που βγαίνει η Πόπη και κάνει ανακοινώσεις, είναι υποδεέστερη η τωρινή και την πιστώνει ο ΣΥΡΙΖΑ» είπε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Λιάγκας

«Διορθώστε το γιατί κακό σε εσάς κάνετε. Αυτό είναι τσάμπα συμβουλή του Λιάγκα. Με αγάπη το είπα, η εικόνα δεν είναι καλή Αλέξη. Πήρες τη λαμπερή Πόπη και την έκανες σαν να είναι σε περιφερειακό κανάλι. Αυτές είναι δωρεάν οι συμβουλές» είπε ο Γιώργος Λιάγκας γελώντας.

Διαβάστε επίσης

Σασμός – Spoiler: Η Αργυρώ μαθαίνει ότι ο δότης του νεφρού ήταν ο Αστέρης και «καταρρέει» (Videos)

MasterChef: Από την τέρψη στην τοξικότητα μια λεπτή γραμμή – Η πρόκληση για το μαγειρικό ριάλιτι

Τηλεθέαση: Μαύρα… μαντάτα για το My Style Rocks – «Πάτωσε» το ριάλιτι μόδας στην πρεμιέρα του

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 19:57