search
ΤΕΤΑΡΤΗ 22.05.2024 08:14
MENU CLOSE

Μαύρο Ρόδο: Καθηλωτικό το χθεσινό επεισόδιο – Αποθεώθηκε στο Twitter ο Λεωνίδας Κακούρης για την ερμηνεία του (Video)

17.01.2023 08:49
kakoyris-mayro-rodo-new

To «Μαύρο Ρόδο» επέστρεψε χθες Δευτέρα, με ένα συγκλονιστικό επεισόδο που καθήλωσε τους τηλεθεατές.

Η Αγγελική σκοτώθηκε μπροστά στα μάτια των παιδιών της, όταν ο εκτελεστής που είχε βάλει ο Βίκος είχε στοχεύσει τον Πέτρο, αλλά την τελευταία στιγμή η Ελισάβετ τον έσωσε με αποτέλεσμα η σφαίρα να βρει τη μητέρα του, η οποία βρήκε ακαριαίο θάνατο.

Όλοι οι ηθοποιοί έδωσαν για ακόμη μία φορά τον καλύτερο τους εαυτό, προσφέροντας δυνατές στιγμές στους θαυμαστές της σειράς. Ανάμεσα στις ερμηνείες που ξεχώρισαν ήταν εκείνη του Μιχαήλ Ταμπακάκη και της Νεφέλης Κουρή, αλλά και του Λεωνίδα Κακούρη στον ρόλο του Θέμη Καστρινού, ο οποίος αποθεώθηκε για τη σκηνή που πενθεί τον χαμό της γυναίκας του.

Ο ηθοποιός συγκίνησε το κοινό με τους χρήστες στο Twitter να μη σταματούν να σχολιάζουν την καθηλωτική ερμηνεία του.

Τι θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο της σειράς

Στην κηδεία της Αγγελικής, κανείς δεν μπορεί, ακόμα, να πιστέψει τι έχει συμβεί. Η παρουσία της Ελισάβετ, είναι μια ανακούφιση για τον Πέτρο. Η εμφάνιση του Βίκου, όμως θα κάνει έξαλλη την Αλεξία. Στο σπίτι, ο Θέμης και η Κύρα θα έχουν μια έντονη συζήτηση. Αυτό που θα της ζητήσει, θα την αφήσει άφωνη. Η Γιάννα αντιμετωπίζει ευθέως τον Γιώργο και εκείνος δεν διστάζει να την απειλήσει. Ο Λουκάς στο μαγαζί, κάνει μια τρυφερή έκπληξη στον Θέμη. Ο Βίκος εισβάλει οπλισμένος και μεθυσμένος.. Η Ελισάβετ και ο Πέτρος περνούν για πρώτη φορά χρόνο μαζί στην Πάτρα. Ο Γεράσιμος καταφτάνει για να την πάρει πίσω στο μοναστήρι.

Διαβάστε επίσης:

Eπανεκδίδεται η ιστορική Απογευματινή

Unesco: Μία δολοφονία δημοσιογράφου κάθε τέσσερις ημέρες το 2022 – 50% αύξηση παγκοσμίως

Τηλεθέαση ΠΣΚ: Ριάλιτι- μυθοπλασία: 0-1

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 22.05.2024 08:13