search
ΔΕΥΤΕΡΑ 20.05.2024 14:11
MENU CLOSE

Θεοδωρικάκος σε Τσίπρα για πανεπιστημιακή αστυνομία: «Αλέξη, όχι άλλα ψέματα»

17.01.2023 21:45
theodorikakos098- new

Απάντηση του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη Τάκη Θεοδωρικάκου στην ανάρτηση και στο βίντεο που ανέβασε στα social media ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας με θέμα την παιδεία.

Ο κ. Θεοδωρικάκος ανέφερε:

«Είναι δίκαιο η φοιτητική εστία που χρειάζεσαι για την στέγαση σου και να μπορέσεις να σπουδάσεις να μετατρέπεται σε άντρο βίας , βίας και ναρκωτικών. Είναι άδικο όταν η αστυνομία απελευθερώνει αυτό τον χώρο και τον ξαναδίνει στην πανεπιστημιακή κοινότητα ; Αλέξη όχι άλλα ψέματα».

Υπενθυμίζεται ότι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας παρουσιάζοντας το νέο βίντεο της νεανικής καμπάνιας «Χάου Του» έγραψε στα social media «Θες να κάνεις τη φοιτητική ζωή που σου αξίζει; Κι εμείς το θέλουμε για σένα» αναφερόμενο στον πυλώνα της Παιδείας.

«Το σύνολο της πολιτικής Μητσοτάκη σε αυτό το πεδίο είναι η συνάντηση των νεοφιλελεύθερων ιδεοληψιών με τις ακραία δεξιές αντιλήψεις. Η συνάντηση της αντίληψης που θέλει να μετατρέψει την Παιδεία από κοινωνικό αγαθό σε εμπόρευμα και τις δημοκρατικές κατακτήσεις σε πεδίο αυταρχισμού. Από την Ελάχιστη Βάση Εισαγωγής που αφήνει δεκάδες χιλιάδες νέους εκτός τριτοβάθμιας εκπαίδευσης και κάνει πλάτες στα μεγάλα συμφέροντα των ιδιωτικών κολεγίων μέχρι την Πανεπιστημιακή Αστυνομία το δόγμα Μητσοτάκη για την Παιδεία είναι ο διαρκής περιορισμός της νεολαίας ως τη βασική δύναμη που αναδύεται», αναφέρεται στην νεανική καμπάνια του ΣΥΡΙΖΑ.

Διαβάστε επίσης:

Χατζηδάκης: Βασική μας προτεραιότητα τη νέα τετραετία οι μισθοί των εργαζομένων   

Ανδρουλάκης από Ευρωκοινοβούλιο: Ούτε μία σφαίρα δεν πρέπει να πωληθεί στην Τουρκία

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: Θες να κάνεις τη φοιτητική ζωή που σου αξίζει; – Το νέο βίντεο της καμπάνιας «Χάου Του»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 20.05.2024 14:10