search
ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 11:23
MENU CLOSE

Μοσχάτο: Απαγχονισμός η αιτία θανάτου του λογιστή – Είχε σπασμένα πλευρά και εκχυμώσεις

18.01.2023 12:11
mosxato egklima654- new

Συνεχίζεται η έρευνα για τις ακριβείς συνθήκες θανάτου του 50χρονου μέσα στο σπίτι του στο Μοσχάτο.

Ο θάνατος του λογιστή, σύμφωνα με την ιατροδικαστική εξέταση, προήλθε από τον απαγχονισμό του.

Ωστόσο, από την εξέταση στη σορό του προέκυψε ότι είχε πέσει θύμα ξυλοδαρμού με πολύ σοβαρά χτυπήματα.

Συγκεκριμένα, πληροφορίες του newsit, αναφέρουν ότι ο 50χρονος λογιστής έφερε περίπου 10 κατάγματα στα πλευρά δεξιά και αριστερά. Παράλληλα έφερε 4 εκχυμώσεις σε κεφάλι και μύτη, μια εκχυμωση στον βραχίονα (που δείχνει στάση άμυνας).

Στον θώρακα βρέθηκαν χτυπήματα που υπολογίζονται ότι προκλήθηκαν πριν από 15 μέρες.

Το ιατροδικαστικό πόρισμα φαίνεται να αποκλείει την εκδοχή που ήθελε τη 47χρονη να έχει δολοφονήσει πρώτα τον 50χρονο ασφαλιστή, τοποθετώντας τον στη συνέχεια σε θέση ώστε να φαίνεται ότι πρόκειται για αυτοκτονία.

Παράλληλα, η ιατροδικαστική εξέταση φέρεται να επιβεβαιώνει τους ισχυρισμούς της ότι προσπάθησε ανεπιτυχώς να τον στραγγαλίσει κατά τη διάρκεια του καβγά που είχαν λίγα λεπτά πριν το μοιραίο γεγονός.

Περισσότερο φως στην υπόθεση αναμένεται να ρίξουν οι τοξικολογικές εξετάσεις καθώς ερευνάται αν ο λογιστής αν είχε κάνει χρήση αλκοόλ ή ναρκωτικών.

Τι είπε η 47χρονη για τον θάνατο του 50χρονου στο Μοσχάτο

Στα πρώτα της λόγια στους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πειραιά που τη συνέλαβαν η 47χρονη περιέγραψε τα όσα έγιναν το βράδυ της περασμένης Δευτέρας (16/1) στο σπίτι του 50χρονου ασφαλιστή.

«Είχε φάει 200.000 ευρώ από εμένα και μέλη της οικογένειάς μου. Πήγα στο σπίτι του να ζητήσω εξηγήσεις, και να επιστρέψει τα χρήματα. Μία μου έλεγε ότι δεν υπήρχαν τα χρήματα, μία ότι υπήρχαν αλλά δεν μου έλεγε που βρίσκονται. Εξαγριώθηκα και τον χτύπησα στο κεφάλι με έναν χριστουγεννιάτικο γυάλινο αντικείμενο με νερό. Έπειτα προσπάθησα να τον πνίξω με ένα κορδόνι αλλά αντιστάθηκε.

Τον τράβαγα βίντεο για να έχω αποδείξεις ότι μου είχε φάει τα λεφτά. Πήγα σε ένα άλλο δωμάτιο και όταν επέστρεψα τον βρήκα πάνω σε μια καρέκλα. Είχε φτιάξει έναν αυτοσχέδιο βρόχο με μια θηλιά από ζώνη σε μονόζυγο της πόρτας του υπνοδωματίου. Αυτά τα είχε βάλει εκεί πριν πάω εγώ στο σπίτι του.

Εμφανιζόταν απελπισμένος που δεν μπορούσε να δώσει τα χρήματα και μου έλεγε ότι δεν αντέχει άλλο και θα αυτοκτονήσει. ”Με τόσα λεφτά που μου έφαγες πέρνα το κεφάλι σου και αυτοκτόνησε” του είπα. Όταν πέρασε τη θηλιά στο κεφάλι του, κλώτσησα την καρέκλα και εκείνος κρεμάστηκε», φέρεται να είπε η 47χρονη κατηγορούμενη.

Και δεύτερο βίντεο;

Η δικηγόρος της κατηγορούμενης Κατερίνα Τσιώνα, μιλώντας στην ΕΡΤ, περιέγραψε την υπερασπιστική γραμμή που θα ακολουθήσει η 47χρονη, τονίζοντας πως “δεν μιλάμε για δολοφονία αλλά για αυτοκτονία“.

“Η εντολέας μου προσπάθησε να αποτρέψει τον θάνατο που είχε προαποφασίσει ο 50χρονος” πρόσθεσε.

Σύμφωνα με την κ. Τσιώνα, υπάρχουν και βίντεο μέσα από το διαμέρισμα που επιβεβαιώνουν τους ισχυρισμούς της γυναίκας.

“Υπάρχει ένα βίντεο που τραβήχτηκε κατά τη διάρκεια της συνομιλίας για τα χρήματα (σ.σ. ο 50χρονος φέρεται να χρωστούσε 200.000 ευρώ στην 47χρονη) και υπάρχει και δεύτερο βίντεο από το δραματικό περιστατικό που εξελίχθηκε” υπογράμμισε η δικηγόρος.

Τα βίντεο αυτά έχουν τραβηχτεί από την ίδια την 47χρονη και, σύμφωνα με την δικηγόρο της, είναι ευρήματα που έχουν περιληφθεί στη δικογραφία. “Είχε προαποφασίσει ο θανών να προχωρήσει στην πράξη του” επισήμανε η κυρία Τσιώνα

Διαβάστε επίσης:

Δίκη Χρυσής Αυγής: «Ήταν ενέδρα» κατέθεσε αυτόπτης μάρτυρας της δολοφονίας Φύσσα

Άλκης Καμπανός: Για τις 23 Ιανουαρίου διεκόπη η δίκη – «Τα ισόβια να γίνουν πραγματικά ισόβια» (videos)

Μοσχάτο: «Υπάρχει κι άλλο βίντεο, προσπάθησε να τον αποτρέψει», λέει η δικηγόρος της 47χρονης – Άφαντοι οι συγγενείς του λογιστή (video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 11:21