search
ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 13:58
MENU CLOSE

Μοσχάτο: Αγανακτισμένοι πελάτες στο γραφείο του 50χρονου ζητούσαν εξηγήσεις για τα λεφτά τους (Video)

19.01.2023 19:10
mosxato_new

Αγανακτισμένοι πελάτες βρέθηκαν στο γραφείο του 50χρονου λογιστή και του ζητούσαν εξηγήσεις για τα λεφτά τους όπως φαίνεται σε νέο βίντεο που ήρθε στο φως της δημοσιότητας.

Το βίντεο τραβήχτηκε δύο ημέρες πριν βρεθεί απαγχονισμένος ο 50χρονος ασφαλιστής, μέσα στο σπίτι του στο Μοσχάτο.   

Στο βίντεο ακούγονται ποσά δεκάδων χιλιάδων ευρώ, ενώ κάποια στιγμή ακούγεται από κάποιον να λέει «αν θες να αυτοκτονήσεις αυτοκτόνα».

Τουλάχιστον 7 με 8 άτομα φέρεται να υπάρχουν στο γραφείο του και τον ρωτούν «πες μας τι έγινε» λέγοντας ότι έχει χαθεί σχεδόν μισό εκατομμύριο ευρώ ενώ ακούγεται και κάτι για «καθαρά» και «μαύρα» χρήματα. «Εδώ, τι κάνουμε εδώ τώρα; Τι έχεις κάνει» λέει κάποιος ο οποίος του λέει ότι καταστρέφονται οικογένειες.

Στο βίντεο ακούγεται και μια γυναικεία φωνή πιθανόν της 47χρονης η οποία εμπλέκεται στο θάνατο του 50χρονου και η οποία αναφέρει ότι τον εμπιστεύτηκαν, την ώρα που εκείνος κάθεται αμίλητος στο γραφείο του ακούγοντας τα παράπονά τους.

Διαβάστε επίσης:

Κολέγιο Αθηνών: Τι συνέβη και κινητοποιήθηκαν οι Αρχές – Εφάρμοσε πρωτόκολλο ασφαλείας – Οι δύο ανακοινώσεις (Photos/Video)

Δίκη για το Μάτι: Συγκλόνισαν οι γονείς των διδύμων που χάθηκαν στη φωτιά μαζί με τους παππούδες τους

Κολλέγιο Αθηνών: Προηγήθηκε καβγάς στην πλατεία του Ψυχικού λένε οι γονείς των μαθητών (Videos)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 13:57