search
ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 20:16
MENU CLOSE

Μήνυμα Οικονόμου σε Τουρκία: «Η Ελλάδα δεν εκφοβίζεται»

21.01.2023 15:18
oikonomou_new

«Δεν πρόκειται να ακολουθήσουμε την τουρκική ηγεσία στον αδιέξοδο δρόμο της πόλωσης», δήλωσε ο Γιάννης Οικονόμου.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, πρόσθεσε μέσω ανάρτησής του στο Twitter: «Η Ελλάδα υπερασπίζεται τα συμφέροντά της, με γνώμονα το Διεθνές Δίκαιο. Οι θέσεις της είναι πασίγνωστες, σταθερές, ξεκάθαρες και απόλυτα ισχυρές. Η Ελλάδα δεν εκφοβίζεται από κανέναν και με κανένα τρόπο».

Νωρίτερα, αυστηρό μήνυμα στην Τουρκία είχε στείλει ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ, Κωνσταντίνος Φλώρος κατά την ομιλία του στη ΛΑΕΔ όπου παραβρέθηκε για την κοπή της βασιλόπιτας του Συνδέσμου Επιτελών Εθνικής Άμυνας.

«Tα ελληνικά όπλα είναι όπλα ειρήνης και αποτροπής. Είναι όπλα ειρήνης, σταθερότητας και ασφάλειας για την ευρύτερη περιοχή των Βαλκανίων και της Νοτιοανατολικής Μεσογείου. Θα μετατραπούν όμως σε όπλα Νέμεσις και Τίσις που θα τιμωρήσουν αδυσώπητα εκείνους που θα τολμήσουν να διαπράξουν το μοιραίο λάθος της ύβρεως» ανέφερε ο ΑΓΓΕΘΑ και συμπλήρωσε:

«Οι ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις είναι σήμερα πιο δυνατές και πιο αξιόμαχες από ποτέ, υψώνοντας επίγεια, θαλάσσια και εναέρια τείχη αποτροπής σε όσους μας απειλούν αλαζονικά, απροκάλυπτα και ανερυθρίαστα ότι θα έρθουν ξαφνικά μια νύχτα. Εκείνοι τις απειλές τους, εμείς όμως τη δουλειά μας. Και η δουλειά μας είναι να εκπαιδευόμαστε εντατικά είτε σε εθνικό επίπεδο, είτε με φίλους, εταίρους και συμμάχους».

Διαβάστε επίσης:

Θεοδωρικάκος από τον Εβρο: «Η φύλαξη των συνόρων με την Τουρκία χρειάζεται τη στήριξη της ΕΕ»

La Libre: «Γιατί η Εύα Καϊλή έχει δει μόνο δύο φορές το παιδί της»

Μιχαηλίδου για 12χρονη: Προτιμώ να φάω εγώ τη λάσπη, παρά η ανήλικη

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 20:16