search
ΤΕΤΑΡΤΗ 01.05.2024 08:04
MENU CLOSE

Ανδρουλάκης για υποκλοπές: «Εκλογές με τους πολίτες στο σκοτάδι είναι δήλωση ενοχής του Μητσοτάκη»

22.01.2023 10:56
androulakis katerini

Σε δήλωση αναφορικά με την υπόθεση της παρακολούθησής του, η οποία ήταν η απαρχή για το ξεδίπλωμα του σκανδάλου των υποκλοπών, προχώρησε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Νίκος Ανδρουλάκης.

«Mε καλούσαν επιτακτικά από τα τηλεπαράθυρά οι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας να ενημερωθώ παράνομα για τους λόγους της παρακολούθησής μου από πρόσωπα όπως ο Υπουργός Επικρατείας, Γιώργος Γεραπετρίτης, που κατόπιν δήλωνε ότι δεν ξέρει τίποτα για την υπόθεση εμπαίζοντας με και περιφρονώντας τη νοημοσύνη ενός ολόκληρου λαού.

Εξαρχής απέναντι σε αυτό το σοβαρό ζήτημα για την ποιότητα της Δημοκρατίας μας, η στάση μου ήταν θεσμική προσφεύγοντας στη Δικαιοσύνη και τις Ανεξάρτητες Αρχές», είπε ο Ανδρουλάκης στο Βήμα.

«Τώρα, που οι έρευνες προχώρησαν από την αρμόδια Ανεξάρτητη Αρχή και ο επικεφαλής της ζητεί να ενημερώσει τη Βουλή, οι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας μπλοκάρουν την επίσημη ενημέρωση, που θα διαφωτίσει τον ελληνικό λαό για όλες τις πτυχές αυτής της νοσηρής υπόθεσης, που εξέθεσε τη χώρα διεθνώς.

Τι ειρωνία! Αυτοί που με προέτρεπαν να ενημερωθώ κρυφά και στο αφτί, αρνούνται να ενημερωθούν θεσμικά και επίσημα από τον καθ’ ύλην αρμόδιο, κ. Ράμμο», συνέχισε.

Για να καταλήξει: «Αν το σχέδιο του κ. Μητσοτάκη είναι να φτάσει στις εθνικές εκλογές με τους πολίτες στο σκοτάδι, τότε δεν μιλάμε απλά για μια ενορχηστρωμένη επιχείρηση συγκάλυψης, αλλά για την ξεκάθαρη δήλωση ενοχής του».

Διαβάστε επίσης:

Μηταράκης: «Η Ελλάδα δεν είναι πύλη εισόδου για την Ευρώπη» (Video)

Κεραμέως: «Κομβικό εργαλείο βελτίωσης των εκπαιδευτικών η αξιολόγηση»

Σακελλαροπούλου για Τουρκία: Με απειλές δεν γίνεται διάλογος

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 01.05.2024 07:12