search
ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 19:08
MENU CLOSE

Σπύρος Μπιμπίλας: Το αντίο στον Νίκο Ξανθόπουλο (Photo)

22.01.2023 13:32
bibilas_new

Ο πρόεδρος του ΣΕΗ, Σπύρος Μπιμπίλας έκανε μια ανάρτηση στο προσωπικό του προφίλ στο Facebook μέσω της οποίας «αποχαιρέτησε» τον Νίκο Ξανθόπουλο, που έφυγε από τη ζωή στα 89 του.

Η ανάρτηση του Σπύρου Μπιμπίλα:

«Διαβάζουμε με θλίψη από τα site ότι έφυγε ο πολύ σπουδαιος Άνθρωπος και ηθοποιός Νίκος Ξανθοπουλος..Το αγαπημένο ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ ΛΑΟΥ της δεκαετίας του 60…Δεν έτυχε ποτέ να τον γνωρίσω από κοντά αν και θα το ήθελα! Θυμάμαι με συγκίνηση τις ουρές στα σινεμά του 60 όπου έμπαινε ο απλός λαός για να κλάψει μαζί του , να ταυτιστεί με τον αγνό εργατικό νέο που τα έβαζε με τους πλουσιους… Αντιπροσώπευσε μια ολόκληρη εποχή! Της μιζέριας της μεταπολεμική Ελλάδας, της φτώχειας, της μεταναστευσης, του ψυχικου μεγαλείου! Τα τραγούδια του τα τραγούδησε όλη η Ελλάδα.. Κρίμα που παίζονται τόσα σπάνια οι ταινίες του! Θα σας θυμόμαστε πάντα πολυαγαπημενε μας Νίκο Ξανθόπουλε… Καλό ταξιδι στο φως..».

Διαβάστε επίσης:

Κούγιας για υπόθεση «ψευτογιατρού»: «Η Αστυνομία κάνει εγκληματική πράξη – Δεν έχει ασκηθεί ποινική δίωξη» (Video)

Τρίκαλα: Βρήκαν το αυτοκίνητό του σε κανάλι, κι αυτός κοιμόταν σπίτι του (Photo)

ΕΜΥ: Επικαιροποίησε ξανά το έκτακτο δελτίο καιρού – Βροχές, χιόνια και καταιγίδες έως την Τρίτη

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 19:06