search
ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 09:51
MENU CLOSE

Άλκης Καμπανός: Έντονες αποδοκιμασίες στους 12 κατηγορούμενους έξω από τα δικαστήρια – «Κάτω το κεφάλι δολοφόνοι» (Video)

23.01.2023 10:20
alkis_kampanos_new

Αποδέκτες έντονων αποδοκιμασιών έγιναν το πρωί της Δευτέρας (23/1) έξω από το δικαστικό μέγαρο Θεσσαλονίκης οι κατηγορούμενοι για την δολοφονία του Άλκη Καμπανού.

Οι δώδεκα νεαροί έφτασαν κάτω από ισχυρά μέτρα ασφαλείας και μπήκαν από την πίσω είσοδο για να μην έρθουν σε κοντινή απόσταση με το συγκεντρωμένο πλήθος.

Όταν όμως έγινε αντιληπτό από τους συγκεντρωμένους οπαδούς του Άρη πως έφτασαν με το όχημα της αστυνομίας, κατευθύνθηκαν προς το σημείο και άρχισαν να τους αποδοκιμάζουν έντονα.

«Σκύψε το κεφάλι, μη κοιτάς, δολοφόνοι», είναι μόνο μερικά από όσα ακούστηκαν, εκτός από τις βρισιές.

Η δίκη για την δολοφονία του Άλκη Καμπανού τα ξημερώματα της 1ης Φεβρουαρίου 2022, η οποία διεκόπη προσωρινά την Τετάρτη Τετάρτη 18 Ιανουαρίου, συνεχίζεται σήμερα ενώ έχουν προγραμματιστεί 23 δικάσιμοι, εκ των οποίων τέσσερις τον Ιανουάριοοκτώ τον Φεβρουάριο και έντεκα τον Μάρτιο

Υπενθυμίζεται ότι οι 12 κατηγορούμενοι παραπέμπονται με τις εξής κατηγορίες:

  • Άπαντες για ανθρωποκτονία με δόλο, τετελεσμένη (στην περίπτωση του Άλκη) και σε απόπειρα (στην περίπτωση του πρώτου τραυματισμένου νεαρού), από κοινού,
  • Ένας εξ αυτών για απόπειρα ανθρωποκτονίας στην περίπτωση του δεύτερου τραυματισμένου νεαρού, και οι υπόλοιποι 11 ως απλοί συνεργοί στην συγκεκριμένη πράξη,
  • Άπαντες για επίθεση και κατοχή αντικειμένων που μπορούν να προκαλέσουν σωματικές βλάβες, με τις επιβαρυντικές διατάξεις του Αθλητικού Νόμου, όπως επίσης για παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία.

Διαβάστε επίσης:

Τζόκερ: Με μόλις 3 ευρώ κέρδισε 600.000€ – Από τη Λάρισα ο νικητής

Ρούλα Πισπιρίγκου: Τι αναφέρει στο απολογητικό υπόμνημα για Μαλένα και Ίριδα

Νίκος Ξανθόπουλος: Αυτή ήταν η τελευταία επιθυμία του ηθοποιού

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 09:50