search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 17:11
MENU CLOSE

Ποια είναι η «χρυσή» startup που έπεσε κι αυτή «θύμα» του… 50χρονου ασφαλιστή από το Μοσχάτο

23.01.2023 17:54
moschato new

Μία startup με μεγάλες προοπτικές ανάπτυξης, τουλάχιστον σύμφωνα με το report «Startups in Greece 2022/2023, είναι η FlexCar, καθώς η εταιρεία leasing αυτοκινήτου την οποία όπως φαίνεται κατάφερε να εξαπατήσει ο 50χρονος ασφαλιστής από το Μοσχάτο, φέρεται να κατέκτησε την πρώτη θέση στην προσέλκυση επενδυτών συγκεντρώνοντας κεφάλαια 210 εκατ. ευρώ.

Η FlexCar παρουσιάζεται ως η εταιρεία που προσφέρει το leasing του μέλλοντος καθώς «ήρθε για να δώσει μία νέα προσέγγιση στην απόκτηση του επόμενου αυτοκινήτου σας. Εσείς επιλέγετε το αυτοκίνητο που καλύπτει τις ανάγκες και τις προτιμήσεις σας, και η ομάδα μας βρίσκεται δίπλα σας προσφέροντας ένα ολοκληρωμένο πακέτο leasing, με όλα τα έξοδα καλυμμένα» όπως αναφέρει το site της εταιρείας.

Σύμφωνα πάντα με το επίσημο site της εταιρείας «μπορείτε να επιστρέψετε το όχημα σας οποτεδήποτε επιθυμείτε χωρίς κανένα επιπλέον κόστος, ή φυσικά να το αγοράσετε ανά πάσα στιγμή. Όλα αυτά, χωρίς καμία επιβάρυνση και με όλα τα έξοδα συντήρησης καλυμμένα, συμπεριλαμβανομένης της ασφάλειας και των τελών κυκλοφορίας».

Μια ενδιαφέρουσα ανάλυση για τη FlexCar είναι ότι δραστηριοποείται στη βιομηχανία του αυτοκινήτου και των μεταφορών γενικότερα, είναι ηλικιακά κάτω των 6 ετών, διαθέτει γραφεία σε όχι περισσότερες από 4 χώρες, ενώ δεν έχει παρουσία στις ΗΠΑ, με τις δύο τελευταίες διαπιστώσεις να συνηγορούν υπέρ των προοπτικών περαιτέρω ανάπτυξής της.

Το ερώτημα βέβαια που παραμένει είναι πώς σε μία τέτοια εταιρεία κατάφερε ο 50χρονος ασφαλιστής να στήσει τέτοια «κομπίνα» νοικιάζοντας πάνω από 100 αυτοκίνητα και να τα διαθέτει στους πελάτες του πουλώντας τα ακόμα και σαν μεταχειρισμένα χωρίς φυσικά να αποδίδει τα λεφτά και χωρίς η ίδια η εταιρεία να το γνωρίζει…  

Διαβάστε επίσης:

Κακοκαιρία: Έρχεται νέα «ψυχρή εισβολή» – Πού και πότε θα χιονίσει

Καλλιτέχνες: Συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το Υπουργείο Παιδείας – Άκαρπη η συνάντηση με Συρίγο (Photos)

Φρίκη στην Κω: 23χρονος βίασε 8χρονο μέσα σε χωράφι – «Συγγνώμη, δεν θα το ξανακάνω»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 17:11