search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.05.2024 12:42
MENU CLOSE

Γιώργος Σιγάλας για «ψευτογιατρό»: «Είχε γυμναστήριο στο Πασαλιμάνι – Ήταν άψογος στο επάγγελμά του»

23.01.2023 19:20
sigalas_new

Ο πρώην μπασκετμπολίστας της Εθνικής ομάδας και του Ολυμπιακού, Γιώργος Σιγάλας, πήρε θέση για τον ψευτογιατρό ο οποίος κατηγορείται ότι εξαπάτησε ασθενείς με σκλήρυνση κατά πλάκας.

Μιλώντας στην εκπομπή «T-live», ο Σιγάλας έκανε λόγο για έναν άψογο επαγγελματία, αλλά τόνισε ότι έχουν περάσει σχεδόν 30 χρόνια από τότε που είχε επαφές μαζί του.

«Ήταν επιχειρηματίας, είχε γυμναστήριο στο Πασαλιμάνι. Είχα μία εξαιρετική σχέση με όλους τους αθλητές. Από εκεί και πέρα όμως, επειδή ο καθένας τράβηξε τον δρόμο του, σε άλλες ομάδες κτλ, χάθηκαν τα ίχνη μας. Αλλά δεν μπορώ να πω κάτι. Έχω τα καλύτερα να πω. Το γυμναστήριο στο Πασαλιμάνι ήταν δική του επιχείρηση.

Όποιον και να ρωτήσετε την εποχή εκείνη, έχει να σας πει μόνο τα καλύτερα. Ήταν άψογος στο επάγγελμά του. Τώρα, από εκεί και πέρα, μιλάμε για 25 χρόνια μετά, 30 χρόνια περίπου, χαθήκαμε. Δηλαδή ο καθένας τράβηξε τον δρόμο του. Δεν μπορούμε να ξέρουμε τι κάνει ο καθένας μετά».

Για τις κατηγορίες σε βάρος του: «Δεν θέλω να το κρίνω γιατί δεν ξέρω τι γίνεται. Κι εγώ μαθαίνω και είμαι απλός θεατής της όλης κατάστασης. Μόνο το να αποφανθεί η δικαιοσύνη, η οποία έχει όλα τα στοιχεία».

Διαβάστε επίσης:

Νίκος Ξανθόπουλος: Στα γραφεία της ΑΕΚ το ιστορικό δελτίο του (Photo)

Γλυπτά του Παρθενώνα: Δύσκολη, αλλά όχι αδύνατη, η επίτευξη συμφωνίας για την επιστροφή τους, δήλωσε η Λίνα Μενδώνη

Το κατηγορώ του πατέρα του 10χρονου που πέθανε στον Βόλο: «Δεν υπήρχε ΜΕΘ, προσπαθούσαν να τον επαναφέρουν χωρίς μηχανήματα» (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.05.2024 12:42