search
ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 16:10
MENU CLOSE

«Vinyλιο», «The voice» και «Η γη της ελιάς» κατάφεραν πρωτιές τηλεθέασης το τριήμερο Παρασκευή – Σάββατο – Κυριακή

23.01.2023 17:38
tv_new

«Γκελ» είχε η επανέναρξη επεισοδίων της εκπομπής «Vinyλιο» στην πρεμιέρα της οποίας, για το δεύτερο μισό της σεζόν, οι συντελεστές της παρουσίασαν το ΠΑΣΟΚ και τι συνέβαινε την δεκαετία του ’80.

Δεύτερο σε προτίμηση πρόγραμμα της ημέρας ήταν το τηλεπαιχνίδι «Ο τροχός της τύχης».

Από μια ματιά στις δημοφιλέστερες εκπομπές της ημέρας οι περισσότεροι συγκεντρώθηκαν σε τηλεοπτικές προτάσεις που διήρκεσαν μέχρι τις περίπου 23.00. Από τις άλλες εκπομπές του prime time μόνον το επεισόδιο της σειράς «Αυτή η νύχτα μένει» είχε πάνω από μισό εκατ. τηλεθεατές στο διάστημα 23.00- 24.00.

Όποιο άλλο πρόγραμμα με ώρα έναρξης  εκείνη την ώρα και με λήξη μετά τις 23.00 λογικά είχε τηλεθέαση μικρότερη του 5,1% αλλιώς θα είχε πλασαριστεί το τηλεβαρόμετρο της Παρασκευής.

Το Σάββατο κατάφεραν το «1-2» το «The voice» και το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Σκάι. Γενικώς την τιμητική τους εκείνη την ημέρα είχαν οι ταινίες, κωμωδίες ελληνικές και ξένες, αλλά και δελτία ειδήσεων.

Στο Top 10 της ημέρας και η ενημερωτική εκπομπή «Σαββατοκύριακο με το Μάνεση» του Alpha.

Την Κυριακή η μεγάλη αναμέτρηση ήταν εκείνη ανάμεσα κυρίως στη σειρά «Η γη της ελιάς» του Mega και του ριάλιτι «Survivor all star» και δευτερευόντως του ριάλιτι με την άλλη σειρά «Μαύρο ρόδο» του Mega που ήταν σε επανάληψη.

Στη διπλή μονομαχία του ριάλιτι του Σκάι με τις σειρές μυθοπλασίας του Mega, το «Survivor all star» έχασε μεν από τη «Γη της ελιάς», επικράτησε του «Μαύρου ρόδου», το επεισόδιο του οποίου αν και σε επανάληψη είχε υπολογίσιμη απόδοση, σύμφωνα με τα δεδομένα της Nielsen.

Διαβάστε επίσης:

Σασμός: «Κόλαση» απόψε στη σειρά – Ο Σταύρος απειλεί την Αργυρώ με αποκαλυπτικές φωτογραφίες (video)

Η Γη της Ελιάς – Spoiler: Ο Κίμωνας πέφτει νεκρός μπροστά στα μάτια του πατέρα του (Video)

MasterChef: Σκληρή μάχη για μία ποδιά – Τελευταίες οντισιόν σήμερα και αύριο (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 16:09