search
ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 08:58
MENU CLOSE

Υποκλοπές: Ένας υπουργός και 5 στελέχη του στρατού περιλαμβάνονται στον φάκελο Ράμμου (Video)

24.01.2023 19:47
rammos765- new

Στοιχεία που φωτογραφίζουν συγκεκριμένα πρόσωπα, τα οποία σύμφωνα με τα στοιχεία που συγκέντρωσε η ΑΔΑΕ, ήταν υπό παρακολούθηση από την ΕΥΠ περιλαμβάνονται στον απόρρητο φάκελο που παρέδωσε ο επικεφαλής της ΑΔΑΕ Χρήστος Ράμμος στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Χρήστου Τσιγουρή στο OPEN , μέσα στον φάκελο που έλαβε την Τρίτη ο Αλέξης Τσίπρας καταγράφονται οι ιδιότητες των ατόμων που βρέθηκαν υπό παρακολούθηση αλλά και τα κινητά τους τηλέφωνα.

Υπενθυμίζεται ότι ο φάκελος αυτός έχει σταλεί από τον κ. Ράμμο σε όλους τους αρχηγούς κομμάτων (οπότε και στον Κυριάκο Μητσοτάκη), αλλά και στον υπουργό Δικαιοσύνης Κώστα Τσιάρα και στον πρόεδρο της Βουλής, Κωνσταντίνο Τασούλα.

Για τα πρόσωπα αυτά ο κ. Τσίπρας είχε υποβάλλει αίτημα στον επικεφαλής της ΑΔΑΕ για να ελεγχθεί αν ήταν υπό παρακολούθηση.

Σύμφωνα λοιπόν, με πληροφορίες, μέσα στον φάκελο υπάρχει ένας υπουργός της κυβέρνησης, με τα στοιχεία να δείχνουν τον υπουργό Εργασίας Κωστή Χατζηδάκη, αλλά και δύο ανώτατους αξιωματικούς των Ενόπλων Δυνάμεων.

Σημειώνεται ότι έχουν ήδη δει το φως της δημοσιότητας τα ονόματα του αρχηγού των Ενόπλων Δυνάμεων στρατηγού Κωνσταντίνου Φλώρου και του πρώην Αρχηγό ΓΕΣ, Χαράλαμπο Λαλούση, ο οποίος αποστρατεύτηκε πριν από λίγο καιρό με τις τελευταίες κρίσεις στο στράτευμα.

Παράλληλα, έχουν δει το φως και τα ονόματα δύο ακόμα αξιωματικών με θητεία στην ηγεσία της Γενικής Διεύθυνσης Εξοπλισμών και το όνομα του συμβούλου Εθνικής Ασφάλειας του Μαξίμου, Αλέξανδρου Διακόπουλου.

Την Τεταρτη ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ αναμένεται να αναφερθεί από το βήμα της Βουλής στο περιεχόμενου του απόρρητου φακέλου που του παρέδωσε ο κ. Ράμμος και έτσι θα φανεί αν όντως πρόκειται για τα έξι αυτά ονόματα.

Μάλιστα, πάνω στο τραπέζι έχει πέσει και το ενδεχόμενο ο Αλέξης Τσίπρας να προχωρήσει σε πρόταση μομφής κατά της κυβέρνησης στο Κοινοβούλιο.

Διαβάστε επίσης:

Ράμμος: «Η συνεχής αναζήτηση της αλήθειας καμιά φορά είναι βασανιστική»- Η αινιγματική ανάρτησή του

Υποκλοπές: Την παραίτηση του «πρωθυπουργού των υποκλοπών και της συγκάλυψης» ζητά ο Τσίπρας (Video)

Η επιτροπή PEGA καλεί εκτάκτως ΑΔΑΕ και Αρχή Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 08:57