search
ΤΡΙΤΗ 14.05.2024 13:46
MENU CLOSE

Στέφανος Κορκολής: «Όταν μου το είπε ο γιατρός έχασα τη γη κάτω από τα πόδια μου, πραγματικά πάγωσα» (Video)

24.01.2023 12:57
korkolis-new

Στη σοβαρή περιπέτεια που πέρασε με την υγεία του όταν διαγνώστηκε με καρκίνο μίλησε ο Στέφανος Κορκολής.

Καλεσμένος του Γρηγόρη Αρναούτογλου στο “The 2night Show“, ο γνωστός καλλιτέχνης θέλησε να στείλει ένα μήνυμα στους νέους να επισκέπτονται τον γιατρό, να μη στρεσάρονται και να μην καπνίζουν.

«Έκανα μια συναυλία στην Κρήτη που στηρίζει καρκινοπαθείς κι εκείνη την περίοδο με βρήκε. Τότε αναφέρθηκα ότι κι εγώ είμαι ένας από εσάς. Πρόληψη, μην φοβάστε να πάτε στο γιατρό. Υπάρχει αυτή η αρρώστια. Εμένα δεν ήταν μόνο το στρες, αλλά το πολύ τσιγάρο. Με κατέστρεψε και μου δημιούργησε αυτήν την περιπέτεια με την οποία δίνω μάχη συνεχώς, διότι έρχεται φεύγει. Οφείλω να πω ότι κάνοντας κάποιες θεραπείες κι έχοντας δει δίπλα μου άλλα περιστατικά, έκανα τον σταυρό μου κι είπα είμαι τυχερός μέσα σε αυτήν την ατυχία.

:

Εδώ θα ήθελα να πω στους νέους ανθρώπους να μην το βάζουν το τσιγάρο στο στόμα, δεν προσφέρει τίποτα και το δεύτερο είναι να μην φοβόμαστε με το παραμικρό που νιώσουμε κάτι να πάμε στον γιατρό μας, που είναι το 90% της σωτηρίας μας» είπε και πρόσθεσε:

«Έχασα την γη κάτω από τα πόδια μου. Αυτό το συναίσθημα ένιωσα. Όταν μου το είπε ο γιατρός μου, πραγματικά πάγωσα. Δεν πρόλαβα να το συνειδητοποιήσω γιατί μπήκα κατευθείαν στο χειρουργείο για να το προλάβω. Τελειώνοντας το χειρουργείο, εκεί γίνονται πάρα πολλές σκέψεις, εσωτερικές διεργασίες απίστευτες. Καταλαβαίνεις πολλά πράγματα και γίνεσαι πολύ αφαιρετικός στις σχέσεις σου με φίλους, γνωστούς…».

Διαβάστε επίσης:

Χρυσά Βατόμουρα 2023: Πρώτο το «Blonde» στις υποψηφιότητες – «Φαβορί» σε 2 κατηγορίες και ο Τομ Χανκς (Video)

Survivor All Star: Καρολίνα κατά Ασημίνας – «Εμπλέκεσαι στην προσωπική μου ζωή, να μην επαναληφθεί» (Video)

Τομ Χανκς: Αντί για Όσκαρ φέτος διεκδικεί τρία… «Χρυσά Βατόμουρα» – Ποιες ταινίες αφορούν

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 14.05.2024 13:46