ΤΕΤΑΡΤΗ 05.06.2024 12:22
MENU CLOSE

Η κατάθεση πρότασης μομφής από τον ΣΥΡΙΖΑ και ποιοι είχαν κοριό της ΕΥΠ

25.01.2023 06:00

Το περιεχόμενο του φακέλου που παρέδωσε ο πρόεδρος της ΑΔΑΕ στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ με στοιχεία και ονόματα για τις επισυνδέσεις της ΕΥΠ, έβαλε «φωτιά στα τόπια».

◦ Πήραν «φωτιά» και τα δελτία ειδήσεων και, ως διά μαγείας ορισμένα ΜΜΕ, παρουσίαζαν το ημερολόγιο Καλογρίτσα με συναντήσεις με τον Νίκο Παππά – γνωστά πράγματα τρία χρόνια τώρα – και έναν Δελαπατρίδη ή Δελαπαστίδη ή κάπως έτσι, -προστατευόμενος μάρτυρας «Σαράφης» στην υπόθεση Novartis ( 5-6 χρόνια πριν)-, ο οποίος συνελήφθη γιατί έταζε σε πελάτες δάνεια εκατομμυρίων από το Κατάρ. Νάτο πάλι το Κατάρ!

◦ Τι θα ακολουθήσει; Σήμερα ο Τσίπρας στη Βουλή θα αναφερθεί στο περιεχόμενο του φακέλου, δίνοντας στη δημοσιότητα τα ονόματα όσων είχε παρακολουθήσει η ΕΥΠ, δηλαδή έναν υπουργό, τον αρχηγό ΓΕΕΘΑ και 4-5 ανώτερους αξιωματικούς. Περίπου ήταν γνωστά όλα αυτά, αλλά δεν είναι γνωστά άλλα στοιχεία, όπως η διάρκεια, τα θέματα, οι αναλύσεις των ωτακουστών της ΕΥΠ και λοιπά.

◦ Κατά την σημερινή ομιλία στη Βουλή ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ θα καταθέσει πρόταση μομφής κατά της κυβέρνησης. Που σημαίνει Πέμπτη, Παρασκευή, Σάββατο (ή Κυριακή) συζήτηση στη Βουλή.

◦ Α, και θα πάρει ψήφο εμπιστοσύνης η κυβέρνηση για… δυόμισι μήνες!!!

Διαβάστε επίσης:

«Πράσινο φως» από την εκκλησία για εκλογές στις 9 Απριλίου – Τι είπε ο κ. Ιερώνυμος

Οι κερδοσκόποι «σουπερ-μαρκετάδες» και σε ποιο στοίχημα ποντάρουν ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ

Οι αποφάσεις Καραμανλή και Σαμαρά για τις εκλογές και τα «μυστικά» δείπνα με Μητσοτάκη

ΤΕΤΑΡΤΗ 05.06.2024 12:21
Exit mobile version