search
ΤΕΤΑΡΤΗ 15.05.2024 19:59
MENU CLOSE

Ντρου Μπάριμορ για Λεονάρντο Ντι Κάπριο: Είναι «μπερμπάντης», πηγαίνει σε κλαμπ κι είναι 48

25.01.2023 21:46
Leonardo Di Caprio – new

Στα χνάρια, του εμβληματικού ρόλου του Γκάτζμπι, τον οποίο και ερμήνευσε στο παρελθόν, ο Ντι Κάπριο ως γνωστόν κάνει μια ζωή που όλοκληρη παραπέμπει σε πάρτι εδώ και χρόνια.

ΗΝτρου Μπάριμορ, ομολογουμένως άγριο νιάτο των 90s και 00s με ιδιαίτερη αγάπη στους έντονους ρυθμούς και τις καταχρήσεις, εκπλήσσεται ευχάριστα με το πώς ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο, εξακολουθεί, λίγο πριν τα 50, να διατηρεί το ίδιο lifestyle για περισσότερα από 20χρόνια παραμένοντας ένας playboy που βγαίνει και διασκεδάζει μέχρι τελικής πτώσης- όπως ακριβώς ένας 20αρης.

Η σταρ των «Αγγέλων του Τσάρλι» αναφέρθηκε στην πολυποίκιλη κοινωνική ζωή του 48χρονου σταρ του «Τιτανικού» σε μια συνέντευξη στον Σαμ Σμιθ, ο οποίος αποκάλυψε ότι ο Ντι Κάπριο ήταν η πρώτη τους αγάπη από διασημότητες.

«Μου αρέσει που εξακολουθεί να κάνει κλάμπινγκ, ξέρεις… πηγαίνει σε γιοτ. Κάνει μασάζ και σπα, βάζω στοίχημα», είπε τη Δευτέρα στο «Drew Barrymore Show».

Αφού ο 30χρονος Smith αστειεύτηκε ότι ο Ντι Κάπριο ήταν «μπερμπάντης», η 47χρονος Μπάριμορ συμφώνησε, λέγοντας: «Το ξέρω και μου αρέσει».

Στα χνάρια, του εμβληματικού ρόλου του Γκάτζμπι, τον οποίο και ερμήνευσε στο παρελθόν, ο Ντι Κάπριο ως γνωστόν κάνει μια ζωή που όλοκληρη παραπέμπει σε πάρτι εδώ και χρόνια.

Μάλιστα, το περασμένο καλοκαίρ, αφού χώρισε από την Camila Morrone, μετά από 4 χρόνια σχέσης, πιάστηκε ουκ ολίγες φορές στα “πράσσα” από παπαράτσι να βγαίνει διαδοχικά ραντεβού με εντυπωσιακά μοντέλα.

Διαβάστε επίσης:

Ο Δημητρακόπουλος «διδάσκει» γαλλικά την «Έμιλυ στο Παρίσι» – Το χιουμοριστικό βίντεο του Netflix

Αντώνης Σρόιτερ: Είμαι γαλαζοαίματος, το επίθετό μου προέρχεται από Γερμανούς αυλικούς του Όθωνα (Video)

Σακίρα: Viral το βίντεο με χειρονομίες σε βάρος της τραγουδίστριας από τη μητέρα του Πικέ (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 15.05.2024 19:59