search
ΔΕΥΤΕΡΑ 18.08.2025 05:51
MENU CLOSE

Σεισμός τώρα 5,9 Ρίχτερ ανοιχτά της Ρόδου

25.01.2023 14:47
seismografoi new

Ισχυρή σεισμική δόνηση μεγέθους 5,9 Ρίχτερ σημειώθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης (25/1), ανοιχτά της Ρόδου.

Σύμφωνα με την αναθεωρημένη λύση του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου Αθηνών, το επίκεντρο εστιάζεται σε θαλάσσια περιοχή 58χλμ ΝΑ της Λίνδου και το εστιακό βάθος στα 22 χιλιόμετρα.

Η σεισμική δόνηση έγινε ιδιαίτερα αισθητή στο νησί της Ρόδου και στα άλλα νησιά της Δωδεκανήσου.

Ιδιαίτερα έντονη ήταν η σεισμική δόνηση στην πόλη της Ρόδου και στην ανατολική πλευρά του νησιού, χωρίς ευτυχώς να υπάρξουν ζημιές.

Διαβάστε επίσης:

Θεσσαλονίκη: Σύλληψη 42χρονου Ρώσου για τα απειλητικά e-mail σε «Ελευθέριος Βενιζέλος» και έξι νοσοκομεία

Ποινική δίωξη για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης στον «Σαράφη» της Novartis

Σέρρες: Τίτλοι τέλους για «μαϊμού» υπαλλήλους της ΔΕΗ – Έπεισαν ηλικιωμένες να βάλουν 150.000 ευρώ σε μαξιλαροθήκη

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 18.08.2025 05:38