search
ΤΕΤΑΡΤΗ 22.05.2024 19:21
MENU CLOSE

«Η Αλίκη Βουγιουκλάκη με άφηνε να ακούω τα προσωπικά της για να τσεκάρει αν διαρρέω πληροφορίες» (Video)

26.01.2023 12:30
aliki-voygioyklaki-new (2)

Έχοντας διανύσει… χιλιόμετρα στο lifestyle ρεπορτάζ, έχει αναπτύξει σε όλα τα χρόνια της πορείας της προσωπικές σχέσεις με σημαντικά πρόσωπα της showbiz.

Ο λόγος για τη Μαίρη Αυγερινοπούλου η οποία μιλώντας στην εκπομπή «Breakfast@Star» αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στη σχέση που είχε με την Αλίκη Βουγιουκλάκη.

«Έπαιρνα την Αλίκη Βουγιουκλάκη στο προσωπικό της τηλέφωνο και έλεγε τα πολύ προσωπικά της κι εγώ ήμουν στην άλλη γραμμή και δεν μου το έκλεινε, με τσέκαρε. Άκουγα την προσωπική της σχέση με τους συντρόφους που είχε. Δεν βγήκα ποτέ να το γράψω, δεν βγήκα ποτέ να το πω. Υπήρχε σχέση σεβασμού και αλληλοσεβασμού. Φυσικά όταν έβγαζες μία είδηση, την τσέκαρες από μία, από δύο, από τρεις πλευρές. Ήταν τότε πολύ ιερές οι σχέσεις και οι στιγμές», είπε και πρόσθεσε:

«Σήμερα βλέπω στην τηλεόραση ότι η αμορφωσιά βγαίνει. Τότε εκείνα τα χρόνια δεν ήταν έτσι. Φλέρταρα με την τηλεόραση, αλλά εκείνη δεν φλέρταρε μαζί μου. Ίσως ήρθε δεν ήρθε ακόμα η στιγμή. Δεν μπορώ να παίξω ρόλο. Έχει τύχει να είμαι σε εκπομπή και στο διάλειμμα να συνεννοούνται αν θα τσακωθούν. Είμαι αυτή που είμαι, θέλω να κάνω καλά τη δουλειά μου και να πηγαίνω διαβασμένη».

Διαβάστε επίσης:

Χρυσά Βατόμουρα 2023: Αντιδράσεις για την υποψηφιότητα 12χρονης – Η διοργάνωση ζητά συγγνώμη και αλλάζει τους κανονισμούς (Video/Photos)

Γρηγόρης Αρναούτογλου για Νίκο Μουτσινά: «Με έχει στεναχωρήσει πολύ, σταμάτησα να ασχολούμαι» (Video)

Δήμητρα Παπαδοπούλου: «Είμαστε λίγοι για να πετύχουμε την αγάπη – Έχω φάει κι εγώ παραμύθια» (Videos)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 22.05.2024 19:21