search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 05:54
MENU CLOSE

Συμπλοκή στο Ρέθυμνο: Πως ξεκίνησε ο καυγάς που οδήγησε σε πυροβολισμό από αστυνομικό

29.01.2023 12:37
Astinomia_new

Οι λεπτομέρειες γύρω από τη συμπλοκή ανάμεσα σε έναν αστυνομικό και έναν νεαρό σε μπαρ του Ρεθύμνου στην Κρήτη, αρχίζουν να βλέπουν το φως της δημοσιότητας.

Το περιστατικό σημειώθηκε στις 03:00 τα ξημερώματα της Κυριακής (29/01), με τον αστυνομικό να πυροβολεί τον νεαρό, ο οποίος τον τραυμάτισε με μαχαίρι.

Σύμφωνα με το Cretalive, ο 33χρονος αστυνομικός, που ήταν εκτος υπηρεσίας, φέρεται να διασκέδαζε στο μπαρ, όπως και ο δράστης του μαχαιρώματος, 26 ετών, μαζί με την παρέα του.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο πατέρας του αστυνομικού δούλευε στο μπαρ και φέρεται να υπήρξε διαπληκτισμός ανάμεσα στον πατέρα του αστυνομικού και τον 26χρονο και την παρέα του.

Ο αστυνομικός, βλέποντας την αναστάτωση, έσπευσε για να βοηθήσει να εκτονωθεί η κατάσταση, με αποτέλεσμα να δεχτεί μαχαιριά στον αντίχειρα από τον 26χρονο που κρατούσε μαχαίρι.

Άγνωστο υπό ποιες συνθήκες, ο αστυνομικός ανταπέδωσε πυροβολώντας.

Στο μπαρ έσπευσαν αστυνομικές δυνάμεις με αποτέλεσμα τη σύλληψη του αστυνομικού, του 26χρονου από το Μυλοπόταμου καθώς και δύο συγγενών του 26χρονου, 28 και 22 ετών.

Διαβάστε επίσης:

Τραγωδία στη Σπάρτη: 5χρονο κοριτσάκι μεταφέρθηκε νεκρό στο νοσοκομείο

Σαν να μην πέρασε μια μέρα: H συγκινητική επανένωση ενός λυκόσκυλου με τον ιδιοκτήτη του μετά από 5 χρόνια (Video)

Κερατσίνι: Eργατικό ατύχημα – 47χρονος τραυματίστηκε σε κατάστρωμα πλοίου

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 00:58