search
ΤΡΙΤΗ 14.05.2024 13:59
MENU CLOSE

Η ΤΗΕΟΝ SENSORS αποχωρεί από τον Σύνδεσμο Ελλήνων Κατασκευαστών Αμυντικού Υλικού (ΣΕΚΠΥ)

01.02.2023 18:59
THEON_LOGO-1

Η ΤΗΕΟΝ SENSORS, μέλος του Ομίλου EFA GROUP, μετά και τις άλλες εταιρίες του Oμίλου EFA GROUP, ανακοινώνει την απόφασή της να αποχωρήσει από τον Σύνδεσμο Ελλήνων Κατασκευαστών Αμυντικού Υλικού (ΣΕΚΠΥ) κρίνοντας ότι τα συμφέροντα της εταιρίας, αλλά και της Ελληνικής Αμυντικής Βιομηχανίας (ΕΑΒΙ) ευρύτερα, δεν υποστηρίζονται και δεν προάγονται από τον ΣΕΚΠΥ, ενώ παράλληλα δεν έχει επιτευχθεί η αποτελεσματική προώθηση επίλυσης των υπαρκτών και ουσιαστικών ζητημάτων του αμυντικού κλάδου.

Μέσα από την πολυετή παρουσία της ΤΗΕΟΝ SENSORS στον ΣΕΚΠΥ ως μέλος του και παρά τις συνεχείς προσπάθειες της εταιρίας, αλλά και στήριξη της διοίκησης του ΣΕΚΠΥ όλα αυτά τα χρόνια, η εταιρία διαπίστωσε ότι ο ΣΕΚΠΥ δεν αποσκοπεί στο να εξυπηρετήσει τους σκοπούς του καταστατικού του, σίγουρα δεν ενισχύει την υγιή ανάπτυξη της ΕΑΒΙ, και ως εκ τούτου δεν μπορεί να συνδράμει ουσιαστικά στη ενίσχυση της εξωστρέφειας και των διεθνών προοπτικών της. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 14.05.2024 13:58