search
ΔΕΥΤΕΡΑ 06.05.2024 07:55
MENU CLOSE

Κοσμοπλημμύρα στο ERTFLIX για τη σειρά «Το βραχιόλι της φωτιάς»- Ένας στους τέσσερις είδε τα επεισόδια από το κινητό του

01.02.2023 20:34
ΘΕΑΣΕΙΣ ΤΟ ΒΡΑΧΙΟΛΙ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ ERTFLIX 3

Ρεκόρ θεάσεων σημειώθηκε στην δωρεάν υβριδική πλατφόρμα διαρκους ροής ERTFLIX της κρατικής ΕΡΤ, χάρη στην ιστορική σειρά μυθοπλασίας «Το βραχιόλι της φωτιάς», τηλεοπτική μεταφορά του ομότιτλου βιβλίου της Βεατρίκης ΣαΐαςΜαγρίζου, σε σκηνοθεσία Γιώργου Γκικαπέππα και σενάριο των Νίκου Απειρανθίτη και Σοφίας Σωτηρίου.

«Το βραχιόλι της φωτιάς», ήταν στην ψηφιακή πλατφόρμα της ΕΡΤ από την Τετάρτη 25 Ιανουαρίου έως χθές, Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2023.

Τα οχτώ επεισόδια της σειράς κατέγραψαν περισσότερες από 1 εκατ. θεάσεις σε μόλις μία εβδομάδα, εκτινάσσοντας την επισκεψιμότητα του ERTFLIX κατά 49% σε σχέση με την αμέσως προηγούμενη εβδομάδα.

Συγκεκριμένα «Το βραχιόλι της φωτιάς» σε μια εβδομάδα είχε συνολικά 1.026.279 θεάσεις, με το απόλυτο ρεκόρ να σημειώνεται την προηγούμενη Κυριακή,  καθώς τότε καταγράφηκαν 226.125 προβολές των επεισοδίων της, σύμφωνα με το διεθνές λογισμικό Youbora το οποίο καταγράφει την τηλεθέαση του ΕRTFLIX.

Το 50% των θεάσεων δεν έγιναν καταγράφηκε  από άλλες συσκευές (υπολογιστές, τάμπλετ, κινητά τηλέφωνα κ.λπ.), γεγονός που επιβεβαιώνει ότι και στην Ελλάδα αρχίζει να επικρατεί, πλέον, η νέα διεθνής τάση, που θέλει τους πολίτες να επιλέγουν όχι μόνον τον χρόνο, αλλά και τον τρόπο παρακολούθησης των αγαπημένων τους προγραμμάτων.

Χοντρικά ένας στους τέσσερις (23%), χρήστες του ERTFLIX παρακολούθησαν «Το βραχιόλι της φωτιάς» από το κινητό τους τηλέφωνο, σύμφωνα με τα στοιχεία του Youbora, που δημοσιοποίησε η ΕΡΤ.

Διαβάστε επίσης:

Τηλεθέαση 31/1: «Σασμός» και ξερός

ΕΣΗΕΑ κατά Κούγια: Επιτίθεται σε δημοσιογράφους που ερευνούν ή καλύπτουν δικαστικές υποθέσεις

Σασμός – Spoiler: «Ματωμένος» ο γάμος της Μαρίνας και του Αντώνη

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 06.05.2024 07:52