search
ΔΕΥΤΕΡΑ 13.05.2024 05:03
MENU CLOSE

Κριστιάνο Ρονάλντο: Νεύρα και πρώτο γκολ στη Σαουδική Αραβία – Ισόπαλο το ντέρμπι με την ομάδα του Γιώργου Δώνη

03.02.2023 21:00
ronaldo_new

Με πέναλτι του Κριστιάνο Ρονάλντο στο 90’ η Αλ Νασρ απέφυγε την ήττα από την Αλ Φατέχ του Γιώργου Δώνη (2-2).

Ο CR7, ο οποίος έπαιξε με περίσσιο πάθος αλλά παράλληλα είχε και αρκετά νεύρα, άνοιξε λογαριασμό στο πρωτάθλημα της Σαουδικής Αραβίας χαρίζοντας στην ομάδα του έναν βαθμό. Η Αλ Νασρ όμως κινδυνεύει πλέον να πέσει απ’ την κορυφή της σαουδαραβικής λίγκας.

Στο 12’ οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ με σουτ του Κρίστιαν Τέγιο, ενώ στη συνέχεια ο Ρονάλντο τα έδωσε όλα για να ισοφαρίσει η ομάδα του. Πρώτα βρήκε δίχτυα όμως το γκολ ακυρώθηκε ως οφσάιντ, ενώ στη συνέχεια έχασε μοναδική ευκαιρία αλλά είχε και δοκάρι. Στο 42’ ο Ταλίσκα με δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή ισοφάρισε σε 1-1.

Στο β’ ημίχρονο (59’) η Αλ Φατέχ πήρε και πάλι προβάδισμα στο σκορ με γκολ του Μπεντεμπκά και το 2-1 παρέμεινε μέχρι να συμπληρωθεί το 90λεπτο. Στο 90’ όμως η Αλ Νασρ κέρδισε πέναλτι και ο Ρονάλντο έγραψε το τελικό 2-2 πετυχαίνοντας το πρώτο του γκολ με τη νέα του ομάδα.

Πάντως ο Ρονάλντο ήταν αρκετά εκνευρισμένος όπως φάνηκε στο 89′ της αναμέτρησης, οπότε προσπάθησε να σηκώσει απ’ το έδαφος έναν πεσμένο αντίπαλο θεωρώντας ότι έκανε «θέατρο».

Διαβάστε επίσης:

Ολυμπιακός: Έστειλε επιστολή στην UEFA και ζήτησε να μπει τοποτηρητής στον Μπένετ

Τσιτσιπάς: «Έφαγα “ξύλο” για τα Harrods, αλλά δεν με πειράζει – Δεν ήμουν ποτέ κατά του εμβολίου» (videos)

Μίτινγκ κλειστού Γκέτεμποργκ: Πρώτη θέση για τον Τεντόγλου με άλμα στα 8,12μ.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 13.05.2024 03:24