search
ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 11:52
MENU CLOSE

MasterChef 2023: Το twitter «δικάζει» τον Αλέξανδρο μετά την επίθεση στον Πορφύρη (photos, videos)

03.02.2023 09:39
alexandros_masterchef

Ο Αλέξανδρος επέλεξε ως αρχηγό της αντίπαλης ομάδας για την πρώτη ομαδική του MasterChef, τον Γιώργο Πορφύρη στον οποίο επιτέθηκε μάλιστα φραστικά.

Ο αρχηγός των κόκκινων πήρε το λόγο, και απευθύνθηκε στον «βετεράνο» του MasterChef λέγοντας: «Γιώργο, θέλω να σε βάλω αρχηγό για να σε ευχαριστήσω. Έπεσαν οι μάσκες και έχει να κάνει με τον τρόπο που μπήκες στο σπίτι, που εμένα προσωπικά με πείραξε. Κάποιους μάλλον δεν τους πείραξε γιατί μπορεί να έχουν άλλο συμφέρον, δεν ξέρω. Η ασέβεια, η υπεροψία, η ειρωνεία και ότι κάποιος μπορεί να υποτιμάει τη νοημοσύνη μου, εμένα με πειράζουν. Στο λέω με πολλή αγάπη και αν κάτι χρειαστείς στο σπίτι δεν έχω πρόβλημα μαζί σου, αλλά αυτό με πείραξε. Ήθελα να σου πω ότι εγώ προσωπικά σε μένα, από δω και πέρα, δεν σου το επιτρέπω. Το όριο μου είναι μέχρι εδώ. Μπορείς να το κάνεις αυτό με όποιον θέλεις, το δικό μου όριο όμως είναι εκεί. Καλωσήρθες στο MasterChef».

«Ο Αλέξανδρος με χαρακτήρισε ασεβή, υπερόπτη και προσβλητικά. Δεν με χαρακτηρίζουν αυτά τα επίθετα. Προσωπικά αναπαρήγαγα τα λόγια των κριτών», είπε με τη σειρά του ο Γιώργος Πορφύρης.

Όλο το twitter είναι… μπλε

Το twitter διάλεξε μάλλον εύκολα πλευρά σε αυτή την ξαφνική κοντρα και ο Αλέξανδρος Αντωνελάκης φαίνεται ότι διεκδικεί ήδη τον τίτλο του πιο αντιδημοφιλούς παίκτη για την έβδομη σεζόν του ριάλιτι. Ο Γιώργος εξάλλου υπήρξε διαχρονικά ένας από τους πιο αγαπημένους παίκτες του κοινού και η στοχοποίηση του από τον Αλέξανδρο έβαψε το twitter… μπλε, δηλαδή το χρώμα της ομάδας του Πορφύρη.

Κάποια από τα πιο κόσμια σχόλια στο twitter:

Σήμερα η πρώτη ψηφοφορία

Όσον αφορά στο διαγωνιστικό μέρος, οι δύο ομάδες μαγείρεψαν ένα μενού με ορεκτικό, κυρίως και επιδόρπιο με κύρια υλικά το χταπόδι, το κοτόπουλο ελευθέρας βοσκής και το passion fruit αντίστοιχα.

Οι κριτές δοκίμασαν τα πιάτα και βαθμολόγησαν τις προσπάθειες των μπλε και των κόκκινων ενώ στο αποψινό επεισόδιο θα ανακοινώσουν τον νικήτη και η ηττημένη ομάδα θα αναγκαστεί να ψηφίσει τους υποψήφιους για αποχώρηση, στο πρώτο συμβούλιο της νέας σεζόν…

Διαβάστε επίσης:

Σασμός: Ετοιμάζεται για ένα ακόμα σερί στην κορυφή της τηλεθέασης

Τηλεθέαση: Κλιμάκωση στον «πόλεμο» μεταξύ καναλιών

Κούτρας για Βαρεμένο – Καραμανλή: «Η χώρα θρηνεί δύο νέα παιδιά – Σκάστε, σκάστε…» (video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 11:46