search
ΤΡΙΤΗ 07.05.2024 15:48
MENU CLOSE

Συγκλονίζει η κόρη των δύο Ελλήνων που αγνοούνται μετά τον σεισμό στην Τουρκία – «Από τη Δευτέρα τους ψάχνω» (Video)

10.02.2023 09:00
elllinesseismos new

Συγκλονίζει και συγκινεί η κόρη του ζευγαριού των Ελλήνων, ηλικίας 65 και 62 ετών, τα ίχνη των οποίων αγνοούνται μετά το καταστροφικό χτύπημα του Εγκέλαδου στην Τουρκία.

Η ίδια μίλησε στην εκπομπή του Open «Ώρα Ελλάδος», εκφράζοντας την αγωνία της για την τύχη των γονιών της.

«Όταν έγινε ο σεισμός ήρθαμε από την Κωνσταντινούπολη στην Αντιόχεια και ζητούσαμε από τους διασώστες από τη Δευτέρα να έρθουν να τους αναζητήσουν. Το διαμέρισμά τους ήταν σε 6οροφο κτίριο που γκρεμίστηκε. Οι γονείς μου έμειναν στον 5ο όροφο. Θα μπορούσαν να τους σώσουν εάν έρχονταν τις πρώτες 24 ώρες, ωστόσο δεν ήρθε κανείς στο σημείο. ‘’Δεν μπορούμε να βοηθήσουμε’’ είπαν ψάχνουμε σε σημεία όπου ακούγονται φωνές», λέει, ξεσπώντας σε κλάματα από την απελπισία της.

Δυστυχώς, οι κρίσιμες 72 ώρες έχουν περάσει, οπότε το να βρεθεί κάποιος εν ζωή θεωρείται δύσκολο, όπως μετέδωσε νωρίτερα την Παρασκευή ο απεσταλμένος του OPEN.

Ωστόσο, οι έρευνες συνεχίζονται -με τις δυνάμεις της ΕΜΑΚ να αρχίζουν ξανά την επιχείρηση με το πρώτο φως της ημέρας.

Ο αδερφός της γυναίκας που αγνοείται μετέβη την Πέμπτη στο σημείο και συνάντησε δημοσιογράφο, την οποία ενημέρωσε για το τι έχει συμβεί. Της είπε πως το ζευγάρι διέμενε εκεί μόνιμα και έτσι έγινε γνωστή η είδηση.

Στη συνέχεια, επιβεβαιώθηκε και από διπλωματικές πηγές του υπουργείου Εξωτερικών, όπως μεταδίδει ο δημοσιογράφος του OPEN.

Διαβάστε επίσης

Παναγιώτης Καρύδης για τον σεισμό σε Τουρκία και Συρία: «Τα κτίρια τινάχτηκαν στον αέρα σαν να τους έβαλαν δυναμίτες» (Video)

Εορτολόγιο: Ποιο γιορτάζουν σήμερα Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου

Καιρός: Μας αφήνει η «Μπάρμπαρα» αλλά επιμένει ο παγετός – Πού θα χιονίσει σήμερα (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 07.05.2024 15:46