search
ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 12:20
MENU CLOSE

Πέτρος Φιλιππίδης: Το μήνυμα μετά την απόφαση του δικαστηρίου (Video)

11.02.2023 13:35
filippidis new

Για την αγωγή που προτίθεται να κάνει ο Πέτρος Φιλιππίδης στην Πηνελόπη Αναστασοπούλου μίλησε σήμερα ο δικηγόρος του ηθοποιού, Μιχάλης Δημητρακόπουλος στη Σίσσυ Χρηστίδου. Μάλιστα, αποκάλυψε στην παρουσιάστρια το μήνυμα που της έστειλε ο ηθοποιός.

«Όποιος αυτή τη στιγμή εξακολουθεί και λέει ότι ο Πέτρος Φιλιππίδης είναι βιαστής, τι πιστεύετε ότι θα κάνει ο Πέτρος Φιλιππίδης; Δεν θα ασκήσει τα έννομα δικαιώματά του; Δεν θα κάνει μια αγωγή; Για την κυρία Αναστασοπούλου η εντολή που έχει δώσει ο κύριος Φιλιππίδης είναι να προχωρήσουμε στις αγωγές.

Εγώ θα κάνω ακόμα μια προσπάθεια στον κύριο Φιλιππίδη γιατί ανασκεύασε λίγο τις δηλώσεις της η κυρία Αναστασοπούλου. Εμένα δεν μου αρέσει να κάνω άσκοπες αγωγές γιατί η ουσία τώρα είναι το εφετείο. Αλλά αν ο κύριος Φιλιππίδης επιμείνει, οι αγωγές θα γίνουν από Δευτέρα», είπε ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος.

Ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος μετέφερε και το μήνυμα του Πέτρου Φιλιππίδη στη Σίσσυ Χρηστίδου: «Δημόσια σας λέω ότι ο Πέτρος Φιλιππίδης αναγνωρίζει ότι μέσα από την εκπομπή σας κυρία Χρηστίδου τού δώσατε τη δυνατότητα να ακουστεί και η άλλη πλευρά. Αυτό σας το λέω γιατί μου είπε ο Φιλιππίδης να σας το πω».

Η Σίσσυ Χρηστίδου απάντησε: «Νομίζω ότι αυτό προσπάθησαν να κάνουν όλες οι εκπομπές, κύριε Δημητρακόπουλε, δεν νομίζω να έχετε παράπονο. Η πλευρά σας έχει ακουστεί παντού».

«Όλες οι εκπομπές, και του Λιάγκα και της Καινούργιου, αλλά όμως εσείς δώσατε περισσότερο βήμα. Όχι ότι βάλατε σε δεύτερη μοίρα τις γυναίκες που καταγγέλλουν. Πάντα οι γυναίκες θα πρέπει να καταγγέλλουν γρήγορα, θα είμαστε δίπλα τους και το metoo θα επικρατήσει», απάντησε ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος.

Διαβάστε επίσης:

Όλγα Δαλέντζα: Tην Τετάρτη η κηδεία της «Δροσούλας»

Κερατσίνι: 29χρονος πέθανε στη δουλειά, μετά από έντονη ζάλη

Θεσσαλονίκη: 15χρονοι ξυλοκόπησαν άγρια ανήλικο στην Τούμπα – Tρεις συλλήψεις

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 12:18