search
ΤΡΙΤΗ 07.05.2024 02:12
MENU CLOSE

Γιατί ο Ανδρουλάκης «τιμωρεί» τη Λιακούλη;

Δημοσιεύτηκε στο ΠΟΝΤΙΚΙ

τεύχος 2268
09/02/2023
12.02.2023 06:00
Evaggelia Liakouli_new

Εντύπωση προκαλεί στη στήλη αλλά και σε πολλά στελέχη του ΠΑΣΟΚ η συγκρότηση του ψηφοδελτίου της Λάρισας.

Χωρίς υπερβολές, ίσως είναι το πιο ανταγωνιστικό ψηφοδέλτιο που έχει το ΠΑΣΟΚ. Εκεί η Γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του κόμματος Ευαγγελία Λιακούλη, η οποία έχει στηρίξει όσο κανείς τον Νίκο Ανδρουλάκη και τις αποφάσεις του και έχει βάλει πλάτη σε σειρά από ζητήματα, ενώ κάνει σκληρή δουλειά στη Βουλή, ετοιμάζεται να δώσει έναν πολύ μεγάλο αγώνα.

Ο λόγος είναι ότι θα έχει απέναντί της τον Νίκο Τσιλιμίγκα, ο οποίος είχε πάει στον δεύτερο γύρο στις περιφερειακές εκλογές της Θεσσαλίας απέναντι στον Κώστα Αγοραστό. Ο γιατρός στο επάγγελμα Τσιλιμίγκας έχει και σημαντική αναφορά στην τοπική κοινωνία. Θα έχει ακόμη απέναντί της και τον επίσης πολύ γνωστό δικηγόρο Θωμά Παπαλιάγκα, ενώ υποψήφιος θα είναι και ο γιος –δικηγόρος στο επάγγελμα– του Έκτορα Νασιώκα, Άκης. Πραγματική μάχη για μία έδρα στην Λάρισα.

Φανταστείτε να μην ήταν καλή Bουλευτής η Λιακούλη. Θα είχε κατέβει ακόμα και ο… Ανδρουλάκης στη Λάρισα. Όλα αυτά την ώρα που στην Αρκαδία ακόμα δεν έχει ανακοινωθεί ψηφοδέλτιο, αφού συνεχίζονται τα «γράψε-σβήσε».

Διαβάστε επίσης:

Επίσημο ευρωπαϊκό… ψαλτήρι για τις υποκλοπές

Με ποιον θα πάει και ποιον θα αφήσει τώρα η Τουρκία;

Τρέμουν την ψήφο των νέων

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 07.05.2024 00:06