search
ΤΡΙΤΗ 07.05.2024 01:40
MENU CLOSE

Μητσοτάκης από Φλώρινα: «Οι συνταξιούχοι δεν ξεχνούν ποιοι είναι αυτοί που τσάκισαν τις συντάξεις τους»

14.02.2023 11:19
mitsotakis_1402_new

Το μήνυμα ότι η ΝΔ θα είναι έτοιμη ανά πάσα στιγμή, όποτε κι αν προκηρυχθούν οι εκλογές, έστειλε από τη Φλώρινα ο πρωθυπουργός, κατά τη δεύτερη μέρα της περιοδείας του στη Δυτική Μακεδονία.

Μιλώντας σε πολίτες, ο Κυριάκος Μητσοτάκης επανέλαβε ότι οι εκλογές θα γίνουν την άνοιξη, ενώ σημείωσε ότι το μεσημέρι -στο πλαίσιο συνέντευξης που θα δώσει στα τοπικά ΜΜΕθα ανακοινωθούν πρόσθετα μέτρα στήριξης και για τους αγρότες, αλλά και για τους συνταξιούχους, οι οποίοι δεν είδαν αύξηση λόγω της προσωπικής διαφοράς.

Με αφορμή το θέμα αυτό, ο πρωθυπουργός τόνισε δηκτικά ότι «κάποιοι τώρα έρχονται και κλαίγονται και λένε ότι θα καταργήσουν τον νόμο τον οποίο οι ίδιοι ψήφισαν, όμως «οι συνταξιούχοι δεν ξεχνούν ποιοι είναι αυτοί οι οποίοι τσάκισαν τις συντάξεις τους, με ένα τρίτο αχρείαστο μνημόνιο, όπως δεν ξεχνούν, επίσης, ότι για πρώτη φορά είδαν αυξήσεις στις συντάξεις από αυτή την κυβέρνηση».

Επίσης, κατηγόρησε τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα, για «διχαστικό λόγο», λέγοντας ότι «εμείς έχουμε σχέδιο για την Ελλάδα του μέλλοντος. Κάποιοι άλλοι επιμένουν να διχάζουν να μιλούν για δήθεν κατάργηση της δημοκρατίας. Ποιοι; Αυτοί που θυμόμαστε τα έργα και τις ημέρες τους όταν κυβέρνησαν. Και ταυτόχρονα να επιμένουν να χωρίζουν τους Έλληνες. Εγώ δεν πρόκειται να το κάνω αυτό».

Στο ίδιο μοτίβο, ξεκαθάρισε ότι δεν πρόκειται να τάξει πράγματα που δεν πρόκειται να γίνουν και πρόσθεσε ότι «τα αφήνω αυτά σε άλλους. Και αυτοί που σας τάζουν σήμερα λαγούς με πετραχήλια το κάνουν εκ του ασφαλούς. Γιατί ξέρουμε πολύ καλά ότι αποκλείεται να εκλεγούν, άρα δεν τους στοιχίζει και τίποτα να τάζουν τα πάντα στους πάντες».

Επανέλαβε, δε, ότι «η εκλογική αναμέτρηση της άνοιξης θα δώσει και πάλι στη ΝΔ τη δυνατότητα να συνεχίσει το σημαντικό έργο το οποίο έχουμε επιτελέσει», προσθέτοντας ότι «είμαι σίγουρος ότι οι πολίτες θα μας εμπιστευτούν και πάλι, διότι οι πολίτες βλέπουν, κρίνουν και συγκρίνουν. […] Η ΝΔ είναι η μεγάλη λαϊκή κοινωνική παράταξη της χώρας, είναι η παράταξη η οποία κάνει πράξη την κοινωνική δικαιοσύνη».

Διαβάστε επίσης:

Τι θα εξαγγείλει σήμερα ο πρωθυπουργός για τους συνταξιούχους – Tο άγχος της πρώτης κάλπης

Νίκος Ανδρουλάκης: Χρέος μας είναι να εμποδίσουμε τον αφελληνισμό της ελληνικής οικονομίας

Δένδιας για Τουρκία: «Είναι αυτονόητο ότι οι Τούρκοι συνάνθρωποί μας θα έχουν την πλήρη υποστήριξή μας»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 07.05.2024 00:06