search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 06:52
MENU CLOSE

Σεισμός στην Τουρκία: Η Μαντόνα ανέβασε στο Instagram την αφίσα για τη βοήθεια της ΕΜΑΚ

14.02.2023 23:49
Madonna_new

Την ψηφιακή εικόνα που έχει γίνει viral τις τελευταίες ημέρες μετά τον σεισμό στην Τουρκία, με τον άνδρα της ΕΜΑΚ να αγκαλιάζει διασώζοντας ένα παιδάκι, ανέβασε στο instagram η Μαντόνα.

Όπως τονίζει στο μήνυμα που συνοδεύει τη φωτογραφία, μαζί με άλλες που αποτυπώνουν την τραγωδία μετά τους καταστροφικούς σεισμούς σε Συρία και Τουρκία, «όλοι μιλούν για αγάπη την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου! Ας στείλουμε όλη μας την αγάπη και την θεραπευτική ενέργεια στην Τουρκία και τη Συρία που υπέστησαν μεγάλες απώλειες και καταστροφές σε αυτόν τον τεράστιο σεισμό».

Σημειώνεται ότι η Μαντόνα έχει σχεδόν 19 εκατομμύρια ακολούθους στο Instagram.

Η ιστορία της εικόνας

Το δικό του μήνυμα συμπαράστασης με μία digital art εικόνα θέλησε να στείλει ο υποστράτηγος ε.α. του Πυροσβεστικού Σώματος Παναγιώτης Κοτρίδης, τέως Περιφερειακός Διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ν. Αιγαίου στους συναδέλφους του, οι οποίοι δίνουν μάχη με τον χρόνο προκειμένου να σώσουν όσο περισσότερες ζωές γίνεται στις περιοχές της Τουρκίας που χτυπήθηκαν από τους φονικούς σεισμούς.

Η εικόνα που αντικατοπτρίζει πλήρως την προσφορά των ανδρών της ΕΜΑΚ στις πληγείσες περιοχές έχει γίνει viral, κάνοντας τις τελευταίες ώρες τον γύρο του διαδικτύου τόσο σε ελληνικά όσο και τουρκικά κοινωνικά δίκτυα.

H εν λόγω φωτογραφία απεικονίζει έναν Έλληνα πυροσβέστη να κρατά με στοργή ένα μικρό παιδί, λίγο μετά τον απεγκλωβισμό του από τα ερείπια.

Όπως αναφέρει ο δημιουργός, πρόκειται για σύνθεση και όχι πραγματική φωτογραφία η οποία είναι αποτέλεσμα επεξεργασίας προγραμμάτων Photoshop και Midjourney (πρόγραμμα τεχνητής νοημοσύνης) που χειρίζεται άριστα ο ίδιος.

Διαβάστε επίσης:

Ιωάννα Παλιοσπύρου: Το μήνυμά της για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου – «Ακόμα παλεύω να αποδεχτώ τον νέο μου εαυτό»

Sin Boy: Θρίλερ με τις φήμες για θάνατο του τράπερ – Η νέα ανάρτηση «μυστήριο»

Survivor All Star: Βασάλος και Μαριαλένα έφυγαν

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 00:58