search
ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 15:16
MENU CLOSE

ΣΥΡΙΖΑ για Περικλή Μαντά: Ο Μητσοτάκης θα τον αποπέμψει ή θα συνεχίσει να τον καλύπτει;

17.02.2023 12:19
PERIKLIS_MANTAS-new

«Θα αποπέμψει τον στρατηγικό κακοπληρωτή βουλευτή του ο κ. Μητσοτάκης ή θα συνεχίσει να τον καλύπτει;», αναρωτιέται ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ σε ανακοίνωσή του αναφορικά με τον βουλευτή της ΝΔ Περικλή Μαντά.

Ειδικότερα ο ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει ότι «την ώρα που πολίτες και επιχειρήσεις βουλιάζουν σε αισχροκέρδεια και χρέη, τους κατάσχονται μισθοί και συντάξεις για οφειλές μερικών ευρώ και απειλούνται με πλειστηριασμούς και εξώσεις από τον πτωχευτικό νόμο του κ. Μητσοτάκη, ο βουλευτής Μεσσηνίας της ΝΔ, Περικλής Μαντάς, έχει καταφέρει το ακατόρθωτο: Έχει ληξιπρόθεσμες οφειλές προς το Δημόσιο άνω των 600.000 ευρώ, αλλά δεν τον ενοχλεί κανείς».

Επιπλέον ο ΣΥΡΙΖΑ σημειώνει ότι «πέρα από τα χρέη στο Δημόσιο, έχει δανεικά και αγύριστα σε τράπεζες σχεδόν μισό εκατομμύριο ευρώ, όπως προκύπτει από το πόθεν έσχες του».

«Για τον βουλευτή του κ. Μητσοτάκη Περικλή Μαντά φέσια στην υγεία των κορόιδων, για τους πολίτες πλειστηριασμοί και κατασχέσεις», σχολιάζει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Οι δύο καταγγελίες Πολάκη και οι απαντήσεις Μαντά

Όλα ξεκίνησαν την Τετάρτη, όταν ο τομέας Διαφάνειας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ προχώρησε στην καταγγελία ότι ο βουλευτής Μεσσηνίας της Νέας Δημοκρατίας, Περικλής Μαντάς, κατέχει εταιρεία offshore με έδρα στα Νησιά Μάρσαλ.

Όπως ανέφερε σε ανάρτησή του ο βουλευτής Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ, Παύλος Πολάκης, ο οποίος παραθέτει και φωτογραφικό υλικό, «ο συγκεκριμένος “άριστος” βουλευτής της ΝΔ κατέχει OFFSHORE εταιρεία με έδρα στα Νησιά Μάρσαλ (!!!), προφανώς για να είναι “αόρατες” οι δραστηριότητες του. Για να κρύψει μάλιστα εντελώς τα ίχνη του, ο Μαντάς τοποθέτησε ως φορολογικό και νόμιμο εκπρόσωπο στην offshore “ΑEGIR SERVICES CO” έναν δικό του, απολύτως έμπιστο, αχυράνθρωπο».

Η πρώτη καταγγελία Πολάκη:

«Κάθε επιχειρηματική μου δραστηριότητα μέχρι σήμερα ήταν απόλυτα διαφανής και κάθε εταιρία στην οποία συμμετείχα είχε έδρα στην Ελλάδα», απάντησε ο Περικλής Μαντάς. «Ο κύριος Πολάκης για ακόμη μια φορά ακολουθεί την αγαπημένη του τακτική, προσπαθώντας να πολιτευτεί με όπλα του τη συκοφαντία και τη λάσπη» ανέφερε ακόμη ο βουλευτής Μεσσηνίας της ΝΔ.

Ακολούθησε νέα ανάρτηση Πολάκη που ανέφερε ότι ο εν λόγω βουλευτής της ΝΔ, έχει από το 2019 ληξιπρόθεσμα χρέη προς το Δημόσιο, τα οποία δεν έχει ρυθμίσει.

Η δεύτερη καταγγελία Πολάκη

Ο Περικλής Μαντάς απάντησε εκ νέου ότι «το συνολικό ποσό των οφειλών βρίσκεται σε διαδικασία ρύθμισης σύμφωνα με τον εξωδικαστικό νόμο και ότι τηρούνται όλες οι διαδικασίες». «Άνθρακες ο θησαυρός, κ. Πολάκη. Γελάει όλη η Μεσσηνία» έγραψε χαρακτηριστικά.

Διαβάστε επίσης:

ΣΥΡΙΖΑ: Αποχώρησε η Αγγελική Αδαμοπούλου

ΣΥΡΙΖΑ για συνέντευξη Μητσοτάκη: «Αδιανόητη η δήλωση περί αμφισβήτησης της εκλογικής διαδικασίας και ένδειξη πανικού»

Οι δύο λόγοι που ο πρωθυπουργός μετά την «κυβέρνηση των ηττημένων» βάζει τώρα το θέμα της νοθείας

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 15:08