search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 11:26
MENU CLOSE

Ήξεις αφήξεις Οικονόμου για τη Σοφία Νικολάου

20.02.2023 14:08
SOFIA_NIKOLAOU_new

Δεν δεσμεύτηκε για την υποψηφιότητα της Σοφίας Νικολάου ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, μετά τις αποκαλύψεις για έρευνα του ΣΔΟΕ σχετικά με ορισμένες αναθέσεις που είχε κάνει ως γ.γ. αντιεγκληματικής πολιτικής.

Πρέπει να σημειωθεί ότι ο ίδιος ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, είχε ανακοινώσει την υποψηφιότητά της στην Εύβοια από το περασμένο καλοκαίρι.

Ωστόσο, ερωτηθείς σχετικά, ο Γιάννης Οικονόμου αρκέστηκε να σημειώσει ότι η Σοφία Νικολάου έχει δώσει εξηγήσεις σχετικά με το επίμαχο δημοσίευμα του Documento, προσθέτοντας, πάντως, ότι η διαδικασία συγκρότησης των ψηφοδελτίων της ΝΔ δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμα.

«Η κα Νικολάου έχει δώσει τις δικές εξηγήσεις της και η διαδικασία κατάρτισης των ψηφοδελτίων της ΝΔ είναι σε εξέλιξη και όπως έχει πει ο πρωθυπουργός σταθμίζονται και εξετάζονται σε πολύ μεγάλο βάθος όλα τα δεδομένα για τους υποψηφίους της. Είναι σε εξέλιξη η διαδικασία κατάρτισης των συνδυασμών. Δεν έχουν κατατεθεί οι προτάσεις των συνδυασμών της ΝΔ. Όλα τα δεδομένα σταθμίζονται και θα σταθμιστούν και στην συγκεκριμένη περίπτωση. Η κα Νικολάου ισχυρίζεται ότι το πόρισμα του ΣΔΟΕ που μέσα σε χρόνο ρεκόρ ήρθε στην κατοχή της εφημερίδας την αδικεί. Θα σταθμιστούν όλα τα δεδομένα και θα παρθούν οι αποφάσεις δεν ισχύει κάτι διαφορετικό. Θα γίνεται ο έλεγχος που απαιτείται σε αυτές τις περιπτώσεις για να μην υπάρχουν πράγματα που έχουν ξεφύγει. Η διαδικασία κατάρτισης των συνδυασμών είναι σε εξέλιξη. Υποψηφίους ανακηρύσσουν τα πρωτοδικεία» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Γιάννης Οικονόμου.

Διαβάστε επίσης:

Μπακογιάννη: Όχι στα 12 ν.μ. – «Κανένα ταμπού» για συνεκμετάλλευση πόρων με τους Τούρκους στη Μεσόγειο (video)

Market Pass: Ανοίγει από την Τρίτη η πλατφόρμα για ορισμένα ΑΦΜ (video)

Παγώνη: «Στη ΝΔ γεννήθηκα… έχω φέρει 42 νίκες» (video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 11:23