search
ΔΕΥΤΕΡΑ 06.05.2024 19:13
MENU CLOSE

Μαντλίν ΜακΚαν: 22χρονη ισχυρίζεται ότι είναι το εξαφανισμένο κορίτσι – «Ναι» σε τεστ DNA από τους γονείς της αγνοούμενης (photos/videos)

20.02.2023 13:50
madleen_maccan

Μια 22χρονη γυναίκα από την Πολωνία ισχυρίζεται ότι έχει αποδείξεις ότι είναι η Μαντλίν ΜακΚαν, το κοριτσάκι από την Βρετανία που εξαφανίστηκε πριν από 16 χρόνια ενώ έκανε διακοπές με την οικογένειά της στην Πορτογαλία.

Η Julia Wendell, 22 ετών, από την Πολωνία, εμφανίστηκε αυτή την εβδομάδα για να αποκαλύψει πώς είχε κακοποιηθεί ως παιδί και πιστεύει ότι ήταν η μικρή, η οποία εξαφανίστηκε τον Μάιο του 2007, στην Πορτογαλία.

Η ίδια μάλιστα έχει δημιουργήσει έναν λογαριασμό στο Instagram με το όνομα «@iammadeleinemcann», όπου έχει αναρτήσει βίντεο που περιγράφουν λεπτομερώς τους ισχυρισμούς της.

Μεταξύ αυτών είναι και ο ισχυρισμός ότι έχει ένα σημάδι στο μάτι της και μια φακίδα στο πόδι της στα ίδια σημεία με τη Μαντλίν καθώς και ότι μοιάζει με τους γονείς Τζέρι και Kέιτ.

Σύμφωνα με την τελευταία της ανάρτηση, η Κέιτ και ο Τζέρι ΜακΚάν επικοινώνησαν μαζί της και αποδέχθηκαν ένα test DNA για την εξακρίβωση των ισχυρισμών της.

Η 22χρονη ισχυρίζεται ότι υπήρξε θύμα σεξουαλικής κακοποίησης όταν ήταν μικρή και λέει ότι ένας Γερμανός παιδόφιλος – ο οποίος ήταν βασικός ύποπτος στην υπόθεση της Μαντλίν ΜακΚαν – ήταν ο θύτης της.

Η 22χρονη πιστεύει ότι η ηλικία της μπορεί να είναι λάθος μιας και η Μαντλίν γεννήθηκε τον Μάιο του 2003, πράγμα που σημαίνει ότι τώρα θα ήταν 19 ετών.

«Μεγάλη πιθανότητα να είναι αυτή»

Μια πηγή προσκείμενη στους γονείς της αγνοούμενης κοπέλας δήλωσε: «Η οικογένεια δεν ρισκάρει, είναι πρόθυμη να εξετάσει όλα τα στοιχεία. Είναι σημαντικό να εξετάσουν όλους τους παράγοντες, το κορίτσι μοιάζει όντως. Δεν υπάρχει αμφιβολία γι’ αυτό».

«Αν αυτά που λέει είναι αληθινά, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να είναι αυτή. Όλα ταιριάζουν».

Οι ισχυρισμοί της Τζούλια έγιναν viral στο διαδίκτυο αυτήν την εβδομάδα μετά την ανάρτηση της ιστορίας της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Τι έγραφε η 22χρονη στα social media

Η 22χρονη Τζούλια προχώρησε σε αναλυτική ανάρτησή της στο Instragram, εξηγώντας τους λόγους που πιστεύει ότι είναι η αγνοούμενη κόρη των ΜακΚαν.

«Έζησα μια πολύ δύσκολη ζωή και υπέστην πολλά τραύματα, ο θύτης μου ήταν ένας Γερμανός παιδόφιλος που ήταν ύποπτος στην έρευνα για τη Μαντλίν ΜακΚαν. Δεν είχα ακούσει για αυτή την υπόθεση μέχρι που άρχισα να κάνω ερωτήσεις στους γονείς μου για την παιδική μου ηλικία, καθώς δεν έχω σχεδόν καμία ανάμνηση από αυτήν.

Οι αναμνήσεις είναι όλες πολύ θολές και όταν έχω κάνει συζητήσεις με τους γονείς μου, τα πράγματα δεν φαίνεται να ταιριάζουν και πάντα προσπαθούν να αλλάξουν θέμα».

Διαβάστε επίσης:

Σεισμός στην Τουρκία – Ακάρ για καθυστέρηση στρατιωτικής βοήθειας: «Προκατειλημμένες κατηγορίες» (Video)

Η Ρωσία διώκει 680 Ουκρανούς για «εγκλήματα πολέμου»

Πλημμύρες και κατολισθήσεις στη Βραζιλία – Τουλάχιστον 36 νεκροί, άγνωστος ο αριθμός των αγνοουμένων (video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 06.05.2024 19:13