search
ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 18:56
MENU CLOSE

Θρίλερ στον Έβρο: Με μαχαίρι καρφωμένο στο στήθος βρέθηκε η 28χρονη – Το σενάριο για αυτοκτονία (Video)

20.02.2023 17:23
peripoliko new

Νεκρή εντός χαράδρας εντοπίστηκε σήμερα το πρωί 28χρονη που διέμενε σε οικισμό του Έβρου και την οποία αναζητούσαν οι γονείς της από χθες το απόγευμα ενημερώνοντας για την απουσία της και τις αστυνομικές Αρχές.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ η αναχώρηση της νεαρής γυναίκας από το σπίτι χθες το απόγευμα και η μη επιστροφή της το βράδυ προκάλεσε την ανησυχία των γονέων της οι οποίοι απευθύνθηκαν στο τοπικό αστυνομικό τμήμα.

Στο πλαίσιο των περιπολιών για τον εντοπισμό της αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Τυχερού βρήκαν τη σορό της 28χρονης μέσα σε χαράδρα βάθους περίπου 40 μέτρων σε δασική περιοχή και σε απόσταση περίπου 10χλμ πάνω από τον οικισμό της Λευκίμης, ενώ πλησίον της σορού ήταν και η μοτοσικλέτα της.

Άμεσα ενημερώθηκε το ΕΚΑΒ και η πυροσβεστική για την ανάσυρση της σορού ενώ ακολούθησε και η κλήση στο σημείο ιατροδικαστή καθώς διαπιστώθηκε ότι έφερε καρφωμένο στο στήθος μαχαίρι.

Μαχαίρι καρφωμένο στο στήθος της

Κατά την ανάσυρσή της διαπιστώθηκε ότι είχε καρφωμένο μαχαίρι στο στήθος. Ο ιατροδικαστής διαπίστωσε ότι η 28χρονη που ήταν μία από τους επικεφαλής του φετινού καρναβαλιού, καθώς κατασκεύαζε τα άρματα, προσπάθησε αρχικά να κόψει τις φλέβες της και όταν δεν τα κατάφερε, πιθανόν σήκωσε την μπλούζα της και μαχαιρώθηκε στο στήθος.

Σύμφωνα με προφορική μαρτυρία του αδερφού της, η κοπέλα χρησιμοποιούσε για αγροτικές εργασίες τέτοιου είδους μαχαίρι.

Η πρώτη εκδοχή είναι αυτή της πιθανής αυτοκτονίας, κάτι που θα διαπιστωθεί (ή όχι) κατά την νεκροτομή. Τα τραύματα στους καρπούς της είναι πριν το τραύμα στο στήθος, ενώ ακόμη δεν έχει διαπιστωθεί εάν ο θάνατός της έχει προέλθει από το τραύμα από μαχαίρι στο στήθος ή από την πτώση στη χαράδρα.

Εν αναμονή των αποτελεσμάτων της νεκροτομής που θα πραγματοποιηθεί στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης, διεξάγεται προανάκριση από το Αστυνομικό Τμήμα Τυχερού σε συνεργασία με την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αλεξανδρούπολης και διερευνώνται όλα τα ενδεχόμενα.

«Έφυγε το απόγευμα της Κυριακής και δεν επέστρεψε»

Όπως ανέφερε ο πατέρας της, η κόρη του έφυγε το απόγευμα της Κυριακής για να πάει στο γήπεδο και να δει έναν ποδοσφαιρικό αγώνα της τοπικής ομάδας, αλλά η ώρα περνούσε και όταν δεν επέστρεψε στο σπίτι ξεκίνησαν να ανησυχούν και να την ψάχνουν στην περιοχή.

«Δε μπορούσαμε να τη βρούμε. Σήμερα την εντόπισε τυχαία ο ανιψιός μου στο βουνό. Η κόρη μου δεν αντιμετώπιζε κανένα πρόβλημα. Το χάσαμε το παιδί, δε ξέρω πώς έγινε. Δεν την απασχολούσε κάτι, ήταν πολύ δραστήρια και δε μου είχε αναφέρει το παραμικρό. Έφυγε για το γήπεδο και δεν επέστρεψε», ανέφερε ο πατέρας της κοπέλας.

Διαβάστε επίσης:

Θεσσαλονίκη: Πέθανε από επιπλοκές του στρεπτόκοκκου κοριτσάκι 6,5 ετών

Ολοκληρώθηκαν οι σεισμικές έρευνες για υδρογονάνθρακες δυτικά-νοτιοδυτικά της Κρήτης – Τα επόμενα βήματα

Θεσσαλονίκη: Άγριο ξύλο μετά από αγώνα σχολικού πρωταθλήματος – Στο νοσοκομείο 15χρονος

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 18:54