search
ΤΕΤΑΡΤΗ 08.05.2024 04:09
MENU CLOSE

Από τα «φεγγάρια» του Ανδρουλάκη, στο α μπε μπα μπλομ των κυβερνητικών συνεργασιών

23.02.2023 06:00
androulakis_pasok

Σβήνουν και γράφουν τις λίστες με τους υποψήφιους βουλευτές τα κόμματα, αφού κατά πάσα πιθανότητα σε δέκα μέρες θα έχουμε την επίσημη έναρξη της προεκλογικής περιόδου με την ανακοίνωση των εκλογών.

Κινούμενη άμμος όμως είναι και η στρατηγική του ΚΙΝΑΛ σε σχέση με τις πιθανές μετεκλογικές συνεργασίες.

Ξεκίνησε ο Ανδρουλάκης στο ότι θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο, έφτασαν να μιλούν για 18%, «έκατσε» έτσι και μια δημοσκόπηση, πήγε στο «ούτε Μητσοτάκης ούτε Τσίπρας», το άφησε πίσω του και μίλησε για σύγκλιση στα προγράμματα και τώρα ξανά – θυμήθηκε το «ούτε Κυριάκος ούτε Αλέξης».

Από το «δόξα τω Θεώ» στο «βόηθα Παναγιά».

Έτσι δεν παίζεις, όχι σκληρό ροκ, αλλά ούτε «α μπε μπα μπλομ».

Δεν ξέρω σε ποιο φεγγάρι είναι τώρα η ηγεσία του ΚΙΝΑΛ σε σχέση με τις συνεργασίες, αλλά μου λένε – από πολύ έγκυρη πηγή προερχόμενη από το σκληρό thing tank του προέδρου – ότι δεν υπάρχει περίπτωση ο Ανδρουλάκης να συνεργαστεί με κυβέρνηση ΝΔ ή ΣΥΡΙΖΑ.

Πες, πες, μπορώ να το πιστέψω για τον Ανδρουλάκη, αλλά για βουλευτές του, που θα εκλεγούν την Κυριακή της απλής αναλογικής – ή στις δεύτερες εκλογές- δεν είμαι και πολύ βέβαιος.

Μιας και το think tank του προέδρου ασχολείται με τα βαριά χαρτιά της εκλογικής τακτικής, δεν του θυμίζει να παραιτηθεί από ευρωβουλευτής;

Δεν λέμε, η παρουσία του στην Ευρωβουλή όλα τα χρόνια ήταν αξιοσημείωτη και με σωστές παρεμβάσεις και υπερασπιζόμενος την χώρα σε διεθνή φόρα, αλλά πότε θα παραιτηθεί, όταν ανοίξουν οι εθνικές κάλπες;

Διαβάστε επίσης:

Γιατί ήρθε τώρα «η ώρα του Καραμανλή» και τα τέσσερα κρίσιμα ερωτήματα

Τι λένε Μαξίμου και Κουμουνδούρου για τα γκάλοπ και η πρόβλεψη της… Madison Avenue

Η φωτιά του Πολάκη, τα αναμμένα κάρβουνα για Σπυράκη, Νικολάου και ο κλήρος σε Πατούλη, Μουτζούρη

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 08.05.2024 00:04