search
ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 17:55
MENU CLOSE

Καθαρά Δευτέρα: Όπου φύγει… φύγει – Χιλιάδες οχήματα πέρασαν τα διόδια Αφιδνών και Κορίνθου

24.02.2023 19:49
kinisi diodia- new

Αυξημένη, αλλά χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα είναι η κίνηση στις εθνικές οδούς για την έξοδο των εκδρομέων για το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας.

Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία της Τροχαίας, από τις 6 το πρωί της Παρασκευής μέχρι τις 8 το βράδυ 38.071 αυτοκίνητα έχουν περάσει τα διόδια προς Κόρινθο και 29.413 αυτοκίνητα προς Λαμία.

Την ίδια μέρα πέρσι είχαν φύγει από την Αττική 59.653 αυτοκίνητα (33.240 από την Αθηνών- Κορίνθου και 26.407 από την Αθηνών – Λαμίας).

Λόγω της αυξημένης κίνησης των εκδρομέων, βρίσκονται σε αυξημένη επιχειρησιακή ετοιμότητα τόσο το προσωπικό όσο και τα μέσα της Ελληνικής Αστυνομίας, κυρίως των Υπηρεσιών Τροχαίας Αστυνόμευσης, ενώ έχουν ληφθεί αυξημένα μέτρα σε όλο το οδικό δίκτυο της Χώρας, με σκοπό την ασφαλή μετακίνηση των πολιτών και την πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων.

Υπενθυμίζεται ότι έως τις 21:00 το βράδυ της Παρασκευής και το Σάββατο (25/2), από ώρα 08:00 έως 13:00 ισχύει για το ρεύμα εξόδου απαγόρευση κίνησης των φορτηγών αυτοκινήτων μεγίστου επιτρεπόμενου βάρους άνω των 3,5 τόνων.

Διαβάστε επίσης:

Ρούλα Πισπιρίγκου: Στο προσκήνιο και πάλι το σύνδρομο Μινχάουζεν από τους γιατρούς – Πώς αντέδρασε ο Κούγιας

Προσοχή στις απάτες τύπου phishing – Οδηγίες από την Εθνική Αρχή Κυβερνοασφάλειας

Ελεγχόμενη έκρηξη σε μαύρη σακούλα έξω από το ρωσικό προξενείο της Θεσσαλονίκης – Είχε ωμά κρέατα (Photo/Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 17:55